Pasi pentru un telefon ca nou mai mult timp

0 Shares
0
0
0

Va doreati de foarte mult timp un nou smartphone sau un anumit model de telefon iar, odata realizat acest lucru, cu siguranta nu va doriti sa il schimbati prea repede sau sa il deteriorati intr-un timp foarte scurt.

Pentru acest lucru insa nu ar strica sa apelati la utilizarea unor masuri de protectie pentru noul vostru device si ne referim aici strict la masurile de protectie fizice si nu la cele de soft sau pentru aplicatii si programe.

Primul element care necesita a fi instalat in cazul unui nou model de telefon este o folie de protectie pentru ecran, dar asta in cazul in care noul vostru telefon nu are deja o folie de protectie.

Acest lucru este necesar datorita faptului ca exista riscul de a va zgaria ecranul imediat ce l-ati bagat in buzunar sau in geanta, mai ales ca in geanta cu siguranta veti mai avea si alte lucruri precum cheile, un pix sau alte obiecte.

Aceasta folie, pe langa faptul ca o sa va ajute sa va protejati ecranul, poate sa ii ofere si un aspect mereu nou, mai ales daca veti opta si pentru o folie mata.

Al doilea element de care este nevoie pentru a va proteja telefonul este husa acestuia, intrucat trebuie protejate si celelalte parti ale telefonului, nu doar ecranul. O husa iphone poate fi insa utilizata si pentru o protectie a ecranului daca veti opta pentru un model de tip flip cover.

Din aceasta categorie insa mai pot face parte si acele modele de huse care va permit sa aveti mereu acces la informatiile prezente pe ecranul telefonului, intrucat vin cu partea de sus transparenta.

Un alt model de husa care se poate dovedi foarte avantajos pentru voi este cel tip bumper care este utilizat de regula pentru protectia lateralelor si coltului telefonului, dar veti gasi si modele care pot fi utilizate pentru spatele acestuia.

Pentru cei care vor sa fie insotiti de noul lor telefon, mai ales cand alearga sau cand desfasoara activitati in aer liber, exista husele de tipul banderola. Acestea va permit sa aveti mereu telefonul aproape, fie ca este fixat pe brat sau pe talie, dar putand sa conectati castile pentru a asculta muzica preferata.

Gama modelelor si beneficiilor continua cu husele de tipul pouch intrucat acestea sunt destinate pentru a proteja telefonul chiar si impotriva umezelii sau a apei daca sunteti undeva la plaja sau la bazin.

Un ultim element de protectie este carcasa, iar daca modelul de telefon vine cu mai multe carcase acestea pot fi utilizate functie de preferintele fiecaruia sau schimbate pentru a proteja unul dintre modelele de carcasa.

Toate aceste mijloace nu au rolul decat de a va ajuta sa asigurati o durata de viata foarte mare smartphone-ului sau telefonului vostru.

0 Shares
You May Also Like