La ce sunt atenti clientii care cauta cazare la hotel?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care in viitorul apropiat urmeaza sa plece intr-o calatorie, si care trebuie sa se cazeze la hotel, cu siguranta tin cont de cateva detalii foarte importante, pentru a alege hotelul potrivit.

In cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care tin cont de regula persoanele care intentioneaza sa se cazeze la hotel.

Curatenia: Aceasta este o necesitate absoluta. Hotelurile trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de curatenie, oferind spatii publice curate, bai, dormitoare si facilitati. Desi este o initiativa importanta, reciclarea nu trebuie sa duca la lipsa de igiena.

Consumabilele hoteliere: Daca am adus in discutie siguranta, cu siguranta trebuie mentionat faptul ca fiecare client care se cazeaza la hotel isi doreste sa poata folosi consumabile hoteliere de cea mai buna calitate, iar aici discutam despre sapun hotel, gel de dus, sampon, etc. Cu cat acestea sunt mai de calitate, cu atat experienta clientului este mai placuta.

Siguranta/securitatea adecvata: Pentru multi, un hotel functioneaza ca o casa departe de casa. Acest lucru inseamna ca fiecare client care vine la hotel are asteptari mari in ceea ce priveste masurile de siguranta si securitate.

Multe hoteluri se concentreaza acum pe furnizarea de masuri personalizate de siguranta si securitate pentru diferitele profile ale clientilor, cum ar fi femeile, copiii si persoanele in varsta. Tehnologia joaca un rol din ce in ce mai important in asigurarea unei mai bune sigurante, dar unii clienti inca acorda o importanta mai mare atingerii umane.

Internet: Oaspetii de la toate tipurile de hoteluri solicita un anumit nivel de servicii Internet, insa hotelurile care gazduiesc de regula oamen de afaceri trebuie sa ofere cel mai inalt nivel de conectivitate si flexibilitate.

In multe hoteluri, daca nu chiar in toate, oaspetii se asteapta ca accesul la internet sa fie gratuit. Pentru unii, WiFi-ul gratuit este la fel de necesar ca aerul pe care il respira.

Paturi confortabile: La sfarsitul zilei, un hotel serveste o nevoie de baza: acesta ofera un loc pentru odihna, dar acest lucru este posibil numai daca patul este de buna calitate, curat, bine intretinut si bine proiectat.

De asemenea, trebuie sa fie bine pozitionat in camera pentru a permite o circulatie adecvata. Unele hoteluri au libertatea de a fi creative cu perna si ofertele de patura, ceea ce este minunat atata timp cat oaspetele se simte confortabil cu optiunile pe care le au la dispozitie.

Baie perfecta: Apa calda nu are nici un folos daca se scurge; lipsa fluxului adecvat de apa de la chiuveta si toaleta reprezinta o povara si un inconvenient semnificativ pentru orice oaspete. Toti oaspetii trebuie sa astepte apa potabila clara; apa calda menajera si continua in dus; care curge apa in chiuveta si toaleta; si fara scurgeri.

Iluminare: Aceasta este o problema destul de mare in multe hoteluri. Cele mai multe nu ofera iluminare adecvata in camerele hotelului, de la bai la lampile de noptiera.

Aroma: La intrarea intr-un hotel si in camera de hotel, mirosul proprietatii are un impact major asupra primelor impresii ale calatorului. Oaspetii sunt adesea sensibili la mirosurile nou create ale hotelului sau la mirosurile vesnice din covoare si bai, ceea ce poate influenta perceptia oaspetilor asupra calitatii si curatenia unui hotel.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…