Cele mai comune accesorii pentru pat

0 Shares
0
0
0

Exista un motiv pentru care sectiunea paturilor din magazin este atat de mare; exista zeci de diferite tipuri de perne, lenjerii si cuverturi de pat. Nu numai ca exista tipuri diferite de asemenea accesorii, dar apoi vin in diferite culori, printuri si dimensiuni.

Tinand cont de faptul ca exista atat de multe accesorii care pot fi achizitionate si de la magazinul online www.patulmeu.ro, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre cele mai des achizitionate astfel de accesoriu pentru pat.

Lenjerie inferioara sau lenjerie montata: o lenjerie inferioara sau lenjeria potrivita este acea lenjerie cu marginea elastica care se potriveste cu salteaua dvs. – de aici este denumirea inferioara sau lenjerie de montaj.

Pe masura ce saltelele din ziua de astazi au devenit mult mai groase, este important sa verificati masuratorile inainte de a cumpara un asemenea accesoriu, pentru a va asigura ca aceasta se va intinde pe tot parcursul saltelei.

Cuvertura de pat: o cuvertura de pat este o acoperire subtire, decorativa care acopera in mod normal intregul pat si atinge podeaua. Bumbacul, matasea, lana sau poliesterul sunt materiale comune pentru paturi.

Patura: Paturile sunt folosite pentru a adauga caldura. Paturile sunt cel mai des fabricate din lana, bumbac, poliester, microfibra de plus sau un amestec de fibre.

Plapuma: Plapuma este un alt accesoriu folosit pentru ca ofera caldura. Acest accesoriu se foloseste pe timpul sezonului rece si poate fi umpluta cu diferite materiale precum lana, bumbac, etc.

Coperta pentru plapuma: Acesta este un accesoriu care acopera si protejeaza foarte bine plapuma. a un plic, are o deschidere in care se introduce plapuma. Aceasta este confectionata dintr-un material usor, si are nasturi sau fermoar pentru a se putea inchide.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca din categoria accesoriilor pentru pat fac parte si pernele, iar acestea sunt de diferite tipuri dupa cum se poate vedea:

Euro sau perna continentala: O perna euro sau perna continentala este o perna mare patrata si deasemenea este o perna decorativa care se afla in spatele capului. Capacul este detasabil pentru spalare.

Perna de dormit: o perna de dormit este o perna dreptunghiulara pe care iti dai capul pe cand dormi. Pernele de dormit au trei dimensiuni standard, dimensiuni reduse sau dimensiuni mari, pentru a se potrivi cu patul sau obiceiurile de dormit. Exista multe stiluri de perne de dormit.

Perna decorativa: o perna decorativa, de asemenea mentionata ca o perna de accent, este o perna mica care vine in multe forme, dimensiuni si culori pentru a contribui la decorarea unui pat.

Perna pentru sustinere: o perna de sustinere este o perna tubulara utilizata pentru sprijinul lombar in timp ce stati sa cititi in pat, dar mai des este folosita ca perna decorativa sau perna de accent. Aceste categorii de perne pot fi foarte mici sau pot acoperi intreaga latime a patului.

In ceea ce priveste pernele, trebuie mentionat faptul ca si ele au nevoie de un accesoriu de protectie pentru a fi mai rezistente in timp, iar acest accesoriu este fata de perna.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…