ecranul ceasului inteligent

In ce activitati este util un smartwatch?

0 Shares
0
0
0

Vedem cu totii ca persoane cunoscute noua si-au achizitionat un smartwatch. Vedem pe strada persoane care poarta pe mana un smartwatch, vedem la birou colegii ca poarta un astfel de accesoriu.

In aceste conditii, este firesc sa ne punem intrebarea “In ce activitati este util un smartwatch?”, iar acest articol vine cu cele mai bune raspunsuri pentru aceasta intrebare. De ce raspunsuri si nu raspuns? Pentru ca un astfel de accesoriu poate fi de folos in foarte multe situatii.

Pana atunci insa, trebuie sa stiti ce este cu exactitate un smartwatch, si de ce este atat de special, pentru ca ulterior sa va fie mult mai usor sa intelegeti de ce este acesta folosit in atat de multe activitati.

Asadar, un smartwatch este un ceas inteligent. Ce inseamna inteligent in acest context insa? Ei bine, un ceas inteligent este un ceas care in primul rand ne ofera informatii despre cat este ora, la fel ca si ceasurile clasice de mana.

Diferenta este ca aceste ceasuri insa au instalate sisteme de operare, la fel ca si telefoanele mobile inteligente. Aceasta este cea mai mare diferenta, iar de aici lucrurile sunt in favoarea ceasurilor inteligente.

Aceste accesorii au diferite aplicatii instalate, si le permit utilizatorilor sa faca o multime de lucruri interesante. Vom discuta despre acestea in continuare.

De exemplu, daca esti antrenor de fitness, iti poti indrepta atentia spre un astfel de accesoriu pe care sa il folosesti in timpul in care te antrenezi. Le poti recomanda chiar si clientelor tale un smartwatch care datorita unei aplicatii pe care o are instalata, le ofera acestora informatii reale despre ritmul cardiac din timpul antrenamentului.

Cel mai important insa, le ofera informatii despre numarul de calorii pe care le-au ars in timpul antrenamentului. Pentru multe femei, acesta este cel mai important motiv pentru care merg la sala (sa arda calorii).

Un smartwatch iti poate fi deosebit de util si cand lucrezi la birou. Indiferent ca este contabil/economist si folosesti programul SAGA in timp ce lucrezi, sau esti content writer, cu siguranta nu poti sa te uiti de fiecare data la telefon cand lucrezi, mai ales daca nu esti singur in birou. In aceste conditii, te poti uita pe ecranul ceasului pentru a vedea toate notificarile (mesaje, mailuri, apeluri sau chiar si notificari de pe retelele de socializare).

Poti avea nevoie de un smartwatch si in cazul in care esti ciclist. Acesta este deosebit de util in acest caz pentru ca datorita functiei GPS, te ajuta sa ajungi la destinatie mult mai simplu si mai usor. Chiar si in cazul in care esti o persoana pasionata de drumetii, un smartwatch este foarte util tot datorita functiei GPS.

Chiar si in cazul in care nu are GPS-ul incorporat, tot iti este de mare ajutor, pentru ca utilizeaza functia GPS a telefonului (ceasul inteligent este conectat prin Bluetooth la smartphone).

Chiar si daca lucrezi intr-o fabrica sau intr-un depozit, unde nu ai la indemana telefonul, sau daca esti murdar pe maini sau pe manusile de lucru, poti sa stii cine te suna sau cine iti trimite mesaje. Te poti uita pe ecranul ceasului inteligent care dupa cum spuneam, iti afiseaza toate notificarile.

Dupa cum se poate vedea (si acestea sunt doar cateva exemple), exista o multime de situatii in care un smartwatch iti poate fi foarte util in viata de zi cu zi. Din acest motiv, indiferent de domeniul de activitate in care lucrezi si indiferent de pasiunile pe care le ai, in mod evident, un smartwatch este un accesoriu foarte important, pe care cu siguranta trebuie sa il ai in permanenta pe mana.

0 Shares
You May Also Like