Idei romantice pentru jacuzzi

0 Shares
0
0
0

Dacă doriți să încercați ceva diferit pentru o întâlnire romantică, anulați rezervarea elegantă la restaurant și lăsați deoparte rochia și tocurile înalte. Organizaţi o întâlnire unică, personalizată pentru voi doi în jacuzzi! Este ușor de realizat cu puțină planificare.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să rezervaţi pe brasovsweetretreat.com apartamentul cu jacuzzi în care veţi organiza întâlnirea romantică. Apoi…

Propunerea

Romantismul începe cu un gest elegant. Faceţi o invitație memorabilă care să creeze interes și anticipare din partea persoanei speciale care doriţi să vi se alăture pentru o noapte romantică.

Invitațiile scrise de mână sunt greu de rezistat. Faceţi-i cadou un halat și papuci, un costum de baie nou sau un alt cadou frumos. Includeți invitația la întâlnire în interiorul cutiei. Trimiteți flori în avans de la o florărie locală. Ca o notă suplimentară, puteți să scrieţi un bileţel de dragoste.

Ca orice invitație bună, invitaţia trebuie să includă o anumită dată, oră și locație. Pentru a impresiona şi mai mult, denumiţi seara în funcție de temă. „Seară sub cerul înstelat” sau „Jacuzzi Heaven” vă va ajuta să generaţi şi mai multă emoție și interes.

Crearea atmosferei

Crearea atmosferei pentru seara rmantică la jacuzzi este, de asemenea, esenţială. Cada cu jacuzzi este în sine un element care creează a anumită atmosferă, iar adăugarea de mici note ici și colo o poate face şi mai romantică. Folosiți câteva elemente decorative sau câteva atingeri personale pentru a face cu adevărat zona de spa mai primitoare. Iată câteva idei.

  • Muzică liniştitoare și iluminare difuză – cu ajutorul unei boxe Bluetooth, redați un playlist delicat și romantic. Folosiți niște lumânări pentru a lumina drumul până la jacuzzi sau puneți câteva în jurul bazinului.
  • Petale de trandafir – creați o cărare de petale de trandafir care duce la spa. Puneţi deoparte un castron cu petale pentru a le adăuga la suprafața apei chiar înainte să intrați în cadă.
  • Aromoterapie – puneţi în apă câteva picături de uleiuri parfumate și câteva cristale spa pentru a adăuga arome senzuale şi pentru a intensifica cele cinci simțuri.
  • Sticla de șampanie, răcită într-o frapieră, cu două pahare de șampanie.
  • Schimbul de masaj pentru spate, gât și umeri este o altă modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă bucura de timpul petrecut împreună.

Masa

Pentru gustări la spa, recomandăm fructe și legume, în special fructe de pădure colorate și felii de fructe. Evitați alimentele grase. Doar câteva fructe viu colorate, cel mai bine savurate în mod natural. Iată şi alte câteva idei mai romantice pentru a lua masa.

  • Masă în aer liber la lumina lumânărilor – așezați o masă pentru doi pe terasă și bucurați-vă de lumina stelelor deasupra capului.
  • Cină la restaurant – După ce v-aţi răsfăţat în cada cu hidromasaj, urcaţi-vă în mașină pentru a merge la un mic restaurant local.
  • Cină cu prietenii – Înainte de a începe seara romantică la spa, planificați o cină restrânsă cu câțiva dintre cei mai apropiați prieteni și partenerii lor.

Cada cu hidromasaj este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu persoana iubită și va fi cu siguranță o amintire plăcută.

0 Shares
You May Also Like