Galaxy S8: Cum sa evitati descarcarea prematura a bateriilor

Galaxy S8: Cum sa evitati descarcarea prematura a bateriilor

0 Shares
0
0
0

Galaxy S8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android din ultima vreme, dotat cu caracteristici exceptionale precum vocea Bixby si camera HD.

Desi Samsung Galaxy S8 vine cu o baterie puternica, care va dura mult timp, dar ca majoritatea telefoanelor, pe parcursul unei perioade de timp puteti experimenta si descarcarea bateriei. Dupa cateva sfaturi si hack-uri va pot ajuta sa economisiti o cantitate substantiala de baterii.

Opriti rezolutia

Utilizarea rezolutiei 2000 nu este o necesitate in orice moment. Reducerea este o masura rapida pe care o puteti lua pentru utilizarea eficienta a energiei pe telefon. Cand telefonul este pe deplin rezolutie, duce la o scurgere majora a bateriei. Pastrarea dispozitivelor Galaxy S8 si S8 + pe un televizor Full HD + IE 2220 este suficient pentru a va salva bateria.

Utilizati complet modul de economisire a energiei

Modul de economisire a energiei al lui Galaxy S8 este cea mai spectaculoasa caracteristica care poate face mult pentru viata bateriei. Puteti gasi acest mod din meniul de setari> intretinerea dispozitivului> baterie. Exista doua moduri separate prezente in modul de economisire a energiei, si anume modul Mid si modul Max.

Modul Mid scade luminozitatea, opreste utilizarea retelei in fundal si reduce rezolutia la 2220 * 1080. Modul Max stabileste rezolutia la 1480 * 720 si minimizeaza performanta procesorului la 70%. Personalizarea este, de asemenea, permisa astfel incat modul sa opreasca optiunea Always on Display.

De asemenea, puteti porni modul de economisire a energiei prin setarile rapide. Cand se intampla acest lucru, modul Mid este pornit automat. Cu toate acestea, puteti activa modul Max daca doriti sa economisiti baterii mai mult timp.

Opriti intotdeauna afisajul

Oprirea intotdeauna a afisajului de pe ecran este o idee buna cand doriti ca acumulatorul dvs. Galaxy S8 sa dureze mai mult. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta caracteristica prelungeste timpul de afisare prin afisarea unor imagini usor negre. Dar, de asemenea, continua sa utilizeze un procent corect de baterie. Prin urmare, este mai bine sa il utilizati atunci cand telefonul este conectat.

Deschideti radiourile neutilizate

Daca doriti sa economisiti o cantitate substantiala de resurse, atunci oprirea Wi-Fi si Bluetooth este esentiala. In plus, puteti dezactiva scanarea Bluetooth si Wi-Fi, care este utilizata pentru a sprijini serviciile de localizare. Oprirea ambelor radiouri poate salva puterea dvs. Galaxy S8 intr-o mare masura.

Utilizati Wallpaper intunecat

Samsung Galaxy S8 utilizeaza un OLED sau unul AMOLED. Caracteristica cea mai speciala a acestui tip de afisaj este aceea ca afiseaza pixel negru fara alimentare. Datorita acestei tehnologii, un ecran care prezinta un fundal negru va face ca bateria sa dureze mai mult. Prin urmare, este mai bine sa selectati un tapet negru pentru a economisi mai multa energie.

Pastrati la indemana accesoriile de incarcare

Exista accesorii telefoane precum o baterie externa sau un incarcator auto pe care il puteti folosi pentru a va incarca dispozitivul in conditiile in care va aflati departe de casa. Folositi unul dintre aceste accesorii si incarcati-va telefonul.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunoasteti pentru ca va pot fi de folos in ceea ce priveste prevenirea descarcarii premature sau incarcarea telefonului dvs.

0 Shares
You May Also Like