De-ce-poate-ajunge-un-dispozitiv-iPhone-6-in-service

De ce poate ajunge un dispozitiv iPhone 6 in service?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca deja sunt considerate de catre fanii Apple a fi telefoane cu vechime, dispozitivele iPhone 6 inca fac fata cerintelor, si inca sunt destul de cautate pe piata de catre clienti.

Cele mai multe astfel de dispozitive, in cazul in care sunt echipate cu o folie de sticla compatibila cu un display iPhone 6 si daca sunt pastrate intr-o husa compatibila, pot functiona foarte mult timp fara probleme.

Au existat insa si situatii mai putin placute cu care s-au confruntat odata cu trecerea timpului utilizatorii de iPhone 6, iar din acest motiv au fost nevoiti sa isi duca dispozitivele in service. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva exemple de situatii in care terminalele iPhone 6 pot ajunge in service.

ECRANUL IPHONE SE BLOCHEAZA

Unii utilizatori de dispozitive iPhone 6 si 6 Plus au descoperit ca afisajul dispozitivului nu raspunde la utilizarea aplicatiilor. Problema a fost raportata de mai multe ori pe forumurile Apple si am vazut aceeasi problema raportata in iOS 9.3.1. Problema a fost cunoscuta de multe ori intr-o singura zi.

Posibile rezolvari:

 • Utilizati butonul de blocare pentru a opri si a reporni ecranul.
 • Tineti apasat butoanele Sleep / Wake si Home pana cand apare sigla Apple care apare sa resetati iPhone-ul.
 • Resetati din fabrica si restaurati dispozitivul ca un telefon nou sau restaurati-l dintr-o copie de rezerva.

Solutii potentiale:

 • Daca niciuna dintre solutiile mentionate anterior nu rezolva problema, luati in considerare contactarea Apple sau vizita cu dispozitivul intr-un service Apple, sau intr-un service gsm oarecare din oras. Problema poate fi cu hardware-ul, nu cu software-ul.

NU POT TRIMITE SAU PRIMI MESAJE SI TEXTE

Unii utilizatori se confrunta cu o problema mai putin placuta, in care un contact sau mai multe persoane de contact nu pot primi mesajele si textele de la un utilizator iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, desi pot primi in continuare texte de la alte persoane de contact. Unii oameni nu pot trimite mesaje text, iar pentru altii mesajele iMessages nu par sa mearga corect. Aceasta problema a aparut in diferite versiuni ale iOS, inclusiv iOS 10.

Solutii potentiale:

 • Accesati iMessage off si din nou, sau randul sau, iMessage off pentru a vedea daca textele pot fi trimise si primite.
 • Asigurati-va ca persoana de contact nu se afla pe lista de contacte blocate. Pentru a face acest lucru, accesati Setari> Telefon> Blocare apeluri si identificare si confirmati ca utilizatorul nu se afla pe nici o lista persoane blocate.
 • Daca aveti un iPhone vechi sau un alt dispozitiv iOS pe care il utilizati uneori pentru iMessages, incercati sa comutati iMessages acolo si sa va deconectati de pe contul Apple. Puteti sa va deconectati accesand Setari> Mesaje> Trimitere si primire si atingand ID-ul dvs. Apple, apoi selectati Deconectare.
 • Stergeti conversatia curenta cu persoanele de contact(e) de problema si incepeti una noua.
 • Stergeti si reintroduceti respectivul contact (e).
 • Tineti simultan butoanele Sleep / Wake si Home pentru a reseta aparatul.
 • Incercati sa mergeti la Setari> Generale> Resetare> Resetare setari retea. Va trebui sa reintroduceti cateva parole si apoi sa stabiliti din nou conexiunile de retea.
 • Puteti incerca o resetare din fabrica a iPhone-ului.
 • Contactati serviciul de asistenta Apple sau transferati dispozitivul la un service Apple pentru a obtine o verificare si o eventuala reparatie.
0 Shares
You May Also Like