Cum alegi muzica pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care incepi sa pui la punct detaliile pentru nunta ta, cu siguranta la un moment dat trebuie sa gasesti un raspuns pentru intrebarea: “dj sau formatie?”, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom dezbate pe scurt acest subiect.

Trebuie ca mai intai de toate sa stii cati bani iti permiti sa cheltuiesti, pentru ca in majoritatea cazurilor, un dj este mai ieftin decat o formatie nunta, asa ca daca partea financiara conteaza foarte mult si vrei sa faci economie, trebuie sa te orientezi spre un dj.

In cazul in care ai participat la una sau la mai multe nunti si ai vazut modul in care isi desfasoara activitatea formatia grand party music, cu siguranta te gandesti ca ti-ar face placere ca aceasta formatie sa cante si la nunta ta.

Tinand insa cont de faptul ca o formatie este mai costisitoare decat un dj, trebuie sa gasesti cateva avantaje pe care o formatie muzicala le poate avea in fata unui dj, pentru a alege formatia.

In primul rand, trebuie sa te gandesti ca un dj vine cu playlistul facut de acasa si iti pune muzica pe laptop, intr-o anumita ordine, fara a face altceva, si iti ia o suma considerabila de bani. Ei bine, o formatie nunta vine cu solisti, cu instrumentisti, canta live si creaza o atmosfera de vis.

O formatie muzicala care participa si canta la nunti cu siguranta iti va oferi un sunet de cea mai buna calitate pentru ca membrii formatiei folosesc doar instrumente si microfoane de la cele mai renumite firme de pe piata.

Un alt motiv pentru care este indicat sa inviti o formatie la nunta ta pentru a intretine atmosfera este acela ca o formatie de top va putea interpreta diferite genuri muzicale. Cu siguranta nuntasii isi vor dori si muzica populara, si manele, si muzica de petrecere, si diferite cover-uri, asa ca o formatie care ofera aceste servicii cu siguranta va fi un succes pentru nunta ta.

Ei bine, in cazul in care consideri ca ai nevoie si de un dj si de o formatie, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia si spre un dj renumit in zona, dar si spre o formatie care este cunoscuta cel putin la nivel local.

Chiar daca vei cheltui mai multi bani decat ti-ai propus initial pentru muzica de la nunta ta, este important sa alegi un dj renumit si o formatie de top, pentru ca muzica este cea care conteaza, iar pe muzica buna nuntasii danseaza tot timpul.

Deasemenea, este foarte important ca atunci cand vrei sa alegi dj-ul si formatia pentru nunta ta, sa tii cont de nuntasi. Trebuie sa stii daca acestia sunt tineri sau invarsta, trebuie sa le cunosti in mare parte genurile muzicale preferate, trebuie sa stii daca acestora le place sa danseze, pentru a putea sa faci alegerile cele mai bune.

Asadar, in cazul in care vrei sa ai cea mai buna muzica la nunta ta, atunci cu siguranta ai nevoie si de un dj, dar si de o formatie muzicala care sa cante live.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…