Cum se stabileste pretul implanturilor dentare?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem o dantura sanatoasa si un zambet perfect, insa din pacate nu toata lumea se poate bucura de un astfel de privilegiu.

Exista persoane care datorita faptului ca nu au pus mare pret pe sanatatea orala, odata cu trecerea timpului au ajuns sa regrete acest lucru, pentru ca dantura lor s-a degradat iar acum nu mai pot zambi.

Exista deasemenea persoane care in ciuda faptului ca au pus mare pret pe sanatatea orala si pe dantura, au suferit tot felul de accidente, iar din acest motiv s-au ales cu unul sau cu mai multi dinti lipsa.

Ei bine, indiferent de motivele pentru care anumite persoane se confrunta acum cu problema dintilor lipsa, cu siguranta solutia este reprezentata de implanturile dentare. Un implant dentar poate inlocui cu succes un dinte lipsa, asa ca este firesc ca oamenii sa isi doreasca implanturi dentare.

Cum insa preturile sunt destul de mari chiar si atunci cand vine vorba despre extractia unui dintre sau a unei masele, mai mult ca sigur oamenii incep sa isi puna intrebari cu privire la un eventual pret implant dentar.

In cazul in care va aflati si dvs. intr-o astfel de situatie neplacuta, pentru a afla mai multe despre costul implantului dentar, cu siguranta trebuie ca dantura dvs. sa fie vazuta de catre un medic dentist.

Mai mult ca sigur nu puteti afla un pret implant dentar pana cand dentistul nu vede cum arata dantura dvs., pentru ca doar cand vede starea danturii, stie despre ce este vorba.

Pentru a va face insa o idee, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre factorii cei mai importanti care determina pretul implanturilor dentare:

  • Numarul de implanturi necesare;
  • Daca sunt necesare tratamente suplimentare – de exemplu grefarea osoasa care este necesara in cazul in care maxilarul nu are suficient os pentru a sustine un implant;
  • Numarul de vizite la cabinetul de stomatologie pentru a finaliza procedura implantului dentar;
  • Localizarea dintelui/dintilor lipsa;
  • Tipul de implant dentar folosit;
  • Tipul protezelor dentare (coroane, poduri, proteze) care sunt plasate;
  • Numarul implanturilor dentare necesare, iar aici este important de precizat ca daca lucrarea este una foarte complexa, cu siguranta si pretul este unul destul de piperat.

Ei bine, in ceea ce priveste strict lucrarea, acestia sunt factorii cei mai importanti care contribuie la stabilirea pretului pentru un implant dentar.

De mentionat este faptul ca exact pentru aceiasi lucrare, daca veti vizita de exemplu trei cabinete de stomatologie, este foarte probabil sa vi se solicite trei preturi diferite, asa ca este important ca inainte de a alege un cabinet de stomatologie, sa acumulati cat mai multe informatii despre medicul sau medicii dentisti de la fiecare cabinet in parte.

Este foarte important sa alegeti un cabinet de stomatologie unde sa fiti tratat de catre un medic dentist experimentat, pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

De precizat este faptul ca dupa ce veti beneficia deja de implant, va trebui sa intrebati medicul cand va puteti intoarce pentru un control stomatologic. Apoi, va fi nevoie sa vizitati periodic dentistul pentru controale stomatologice.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…