Cele mai bune ionizatoare și filtre de apă

0 Shares
0
0
0

Cumpărarea unui ionizator de apă este cu siguranță o investiție în sănătatea ta. Este important care va fi calitatea apei cu ionizatorul și cât va dura activitatea de înaltă calitate a acestuia. Ce face un dispozitiv premium de înaltă calitate și cum diferă de fapt unul de celălalt poți vedea pe site-ul https://wellnessist.ro/shop/ . Înainte de a cumpăra un ionizator de apă, citește-i caracteristicile astfel încât, familia ta să se bucure de apă ionizată alcalină curată și sănătoasă timp de mulți ani.

Autocurățare automată

Ionizatorul trebuie să aibă o funcție de auto-curățare automată în camera de electroliză, pentru curățarea plăcilor, deoarece, de acest lucru depinde cea mai înaltă calitate a apei. Atunci când se utilizează un ionizator, majoritatea oamenilor, de regulă, nu își susțin dispozitivele în conformitate cu cerințele tehnice elementare și, ca urmare, creșterea excesivă a poluării are loc cu acumularea de minerale (calciu, fier) ​​pe electrozi, care afectează semnificativ calitatea apei. Este foarte important să ai un ionizator de apă cu funcția de autocurăţare, reducând astfel costurile de operare și creșterea duratei de viață a aparatului de la 10 ani la 15 ani, putând utiliza astfel de cea mai bună apă de băut.

Pe baza experienței, magazinul online Wellnessist vinde cele mai performante ionizatoare de apă și care sunt cea mai bună soluție pentru tine. Poți achiziționa de exemplu, un ionizator de apă Delphi H2 care dispune de tehnologia Ultra Water plus un sistem de filtrare cu 13 trepte. Dispozitivul dispune de electrozi Smart Design oferind performanțe de top. Un alt dispozitiv performant din magazinul online este ionizatorul de apă Vesta H2 cu 9 electrozi.

De asemenea, acest dispozitiv este dotat cu tehnologia Ultra Water și dispune de sistemul complet automat de autocurăţare Darc Cleaning System și care previne acumularea de minerale pe electrolizii dispozitivului. Acesta este un factor imens și important în performanța unui ionizator de apă. Dacă aparatul nu are această funcție, este mai bine să renunți.

Cât de repede sau încet curge apa prin ionizatorul tău depinde de calitatea apei. Presiunea apei este diferită pentru toată lumea. Ionizatoarele alcaline funcționează mai bine la o anumită presiune a apei, iar dacă este mică, atunci este posibil să ai unele probleme, deoarece majoritatea sistemelor de apă nu furnizează apă la o presiune dată. Dacă presiunea este ridicată, atunci apa trece rapid prin camera de ionizare. Cu cât apa stă mai mult în cameră, cu atât este mai mare efectul electricității asupra acesteia. Presiunea și fluxul de apă din ionizatorul performant, vor oferi un pH ridicat al apei și potențialul de reducere a oxidării.

Ce filtre să alegi?

Unul dintre cele mai importante considerente la cumpărarea unui ionizator este filtrul de apă folosit pentru purificarea apei de la robinet, înainte de a avea loc procesul de electroliză. Multe ionizatoare folosesc un simplu filtru granular activat, care reduce în principal clorul, și nimic mai mult. Acest lucru nu este foarte eficient. Poți alege cele mai bune filtre pentru ionizator, din magazinul online Wellnessist. Filtrele de apă inovatoare, cum ar fi Pur Aqua cu ultrafiltrare, Nano Pad GW cu nanofiltrare, GW3-CM etc., au cele mai bune caracteristici, în comparație cu alte filtre, având un grad mare de purificare. Sunt compacte, eficiente, ușor de utilizat și ușor de instalat.  

 

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…