Cele mai bune aplicatii de editare foto

Cele mai bune aplicatii de editare foto

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile care au aparut pe piata in ultimul timp, dispun de specificatii tehnice impresionante, iar in ceea ce priveste camera foto de exemplu, exista unele dispozitive cu adevarat fabuloase, care realizeaza fotografii foarte clare.

Daca detineti un telefon Samsung de ultima generatie de exemplu, sau orice alt smartphone care are o camera foto impresionanta, cu siguranta va place sa profitati de aceasta caracteristica a telefonului, si sa faceti multe poze.

Cum ar fi insa sa, aflati care sunt cele mai bune aplicatii pentru editarea fotografiilor? Iata lista noastra cu cele mai bune aplicatii de editare foto atat pentru Android cat si pentru iOS.

  1. Editor foto PicsArt

PicsArt este una dintre cele mai cunoscute si mai bune aplicatii de editare foto atat pentru utilizatorii de smartphone Android cat si pentru iOS. Ofera tone de functii de editare pe care le puteti folosi si va puteti bucura. De-a lungul anilor, PicsArt a devenit un instrument de renume pentru editarea imaginilor.

Are peste 300 de milioane de descarcari de aplicatii pana in prezent. Aceasta aplicatie ofera instrumente de editare complete, care includ instrumente de desen si caracteristici de colaj. Interfata aplicatiei de editare este usor de utilizat si va puteti partaja instantaneu fotografiile pe diferite platforme de social media. In plus, are o interfata de retea sociala incorporata, unde puteti impartasi fotografiile editate si imbunatatite.

  1. VSCO: Editor foto si video

Aplicatia VSCO eleganta si minimalista este inclusa in lista noastra cu cele mai bune aplicatii de editare foto. VSCO ofera instrumente de baza si avansate pentru editare foto. Deci, daca doriti sa creati o imagine de inalta calitate, puteti utiliza cu usurinta VSCO.

Interfata aplicatiei are un design minimalist, dar ofera instrumente si caracteristici excelente de editare, pe care le puteti utiliza pentru a imbunatati imaginile capturate. Aplicatia include instrumente precum corectarea contrastului si a temperaturii, expunerea, presetari un singur robinet, filtre personalizabile si instrumente de aliniere.

VSCO precum PicsArt are o comunitate de retele sociale incorporata. Cand ati terminat cu editarea fotografiilor, o puteti partaja direct cu comunitatea VSCO. Mai mult, aplicatia va permite, de asemenea, sa partajati fotografiile pe alte canale de social media.

  1. Prisma Photo Editor

Daca va plac filtrele, Prisma este cea mai buna aplicatie de editare foto pe care o puteti instala in smartphone, indiferent ca folositi un dispozitiv iPhone, un telefon Samsung sau alt telefon Android. Puteti realiza imagini similare cu picturile lui Van Gogh, Levitan si Picasso. Aceasta aplicatie este cunoscuta pe scara larga pentru capacitatea sa de a crea imagini uimitoare de pictura cu filtru si desen.

Popularitatea Prisma a luat nastere in anul 2016. Acum, multi pasionati de fotografie o folosesc pentru a-si satisface dragostea pentru desen, schitare si pictura prin instrumentele de editare a aplicatiei.

In afara de imaginile clasice pe care le puteti crea folosind Prisma, puteti de asemenea sa editati fotografii si sa le transformati intr-un desen animat sau imagini tip manga (japoneze).

  1. Snapseed

Snapseed de pe Google este una dintre cele mai bune aplicatii de editare a fotografiilor noastre. Are o caracteristica uimitoare de editare. In plus, daca va bucurati de lentilele Blur si de functiile Bokeh, precum si filtrele, cadrele si instrumentele de imbunatatire la o atingere, Snapseed este ceea ce aveti nevoie.

In aceasta aplicatie exista mai mult de 25 de instrumente de editare excelente si puternice. Desi interfata este destul de simpla, performanta de editare a Snapseed este atat de mare incat fotografii o iubesc cu adevarat.

  1. Adobe Photoshop Express

Adobe ofera multe aplicatii de editare foto. Cea mai buna dintre aceste aplicatii, include Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Express si Adobe Photoshop Mix. Aceste aplicatii aduc instrumentele de editare excelente ale Adobe pe smartphone.

Puteti incerca sa editati imagini brute si sa creati imagini frumoase prin functiile de setare avansate ale aplicatiilor. Prin aceasta, chiar si fotografi profesionisti se pot bucura de aplicatiile de editare Adobe.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…