Ce probleme poate avea o tableta Android?

Ce probleme poate avea o tableta Android?

0 Shares
0
0
0

Incet dar sigur, tableta si smartphone-ul au inceput sa fie utilizate in locul laptopului sau a unitatii desktop, pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme online sau in diferite alte scopuri.

Multi utilizatori aleg sa isi cumpere si un smartphone dar si o tableta. Aceasta din urma va fi mai des utilizata pentru vizionarea videoclipurilor sau a filmelor, sau chiar si pentru expedierea mail-urilor, datorita faptului ca are ecranul mai mare decat un smartphone.

De mentionat insa este faptul ca, uneori tabletele care au sistemul de operare Android, indiferent ca sunt de la Samsung, Lenovo, Huawei sau alt producator Android, se pot confrunta cu aparitia unor probleme. In randurile care urmeaza, vom discuta pe scurt despre unele dintre cele mai cunoscute probleme ale tabletelor Android.

Asadar, indiferent ca detineti o tableta Android sau ca inteltionati sa va cumparati o asemenea tableta in viitorul apropiat, trebuie sa stiti ca exista posibilitatea de a va confrunta cu unele probleme. Acest articol va aduce la cunostinta care sunt unele dintre cele mai cunoscute defectiuni ale tabletelor Android.

  1. Tableta nu poate fi pornita sau oprita.

Da, uneori o tableta Android se blocheaza. Este frustrant, dar daca tineti apasata tasta de pornire / blocare timp de aproximativ 8 secunde, tableta se opreste sau se aprinde, in functie de starea in care se afla.

In unele cazuri, o aplicatie poate bloca tableta atunci cand trucul care necesita utilizarea tastelor de pornire / blocare pentru 8 secunde nu a functionat. In acest caz, asteptati doar 12 minute, lasand tableta deoparte. Apoi, apasati si mentineti apasata tasta de pornire / blocare timp de aproximativ 8 secunde si veti vedea ca dispozitivul se deschide.

  1. Ecranul tactil nu mai functioneaza

Un ecran tactil, precum cel de pe tableta Android, necesita un deget uman pentru o interactiune adecvata. Tableta interpreteaza potentialul static dintre degetul uman si dispozitiv pentru a determina unde este atins ecranul tactil.

Puteti utiliza ecranul tactil in timp ce purtati manusi speciale pentru ecran tactil. In schimb, daca veti apasa pe ecranul tactil, dar cu manusi normale pe mana, veti putea observa ca ecranul tactil nu mai functioneaza. Ecranul tactil ar putea esua si atunci cand bateria este descarcata sau cand tableta Android a fost deteriorata fizic.

In cazul in care ecranul tactil al tabletei nu mai functioneaza dupa o deteriorare a tabletei, atunci cel mai probabil o vizita in service cu tableta, pentru inlocuirea ecranului tactil, poate remedia problema.

  1. Ecranul devine mult prea intunecat

Tabletele Android au un senzor de lumina pe partea din fata. Senzorul este utilizat pentru a regla luminozitatea ecranului tactil in functie de cantitatea de lumina ambientala din locatia dvs. In cazul in care senzorul este acoperit, trebuie mentionat ca ecranul poate deveni foarte, foarte intunecat.

Asigurati-va ca nu blocati neintentionat senzorul de lumina. Evitati sa cumparati o carcasa sau un protector de ecran care ascunde senzorul. Setarea automata a luminozitatii ar putea, de asemenea, sa va creeze surprize neplacute in aceasta privinta.

  1. Dispozitivul nu se incarca

Incepeti de la sursa: Priza de perete furnizeaza energie? Este conectat cablul? Este posibil ca cablul sa fie deteriorat, asa ca incercati alt cablu. Cand incarcati de la un port USB de pe computer, asigurati-va ca computerul este pornit. Majoritatea computerelor nu furnizeaza alimentare USB cand sunt oprite.

Acestea sunt asadar, 4 dintre cele mai cunoscute probleme pe care le poate avea o tableta Android, indiferent de numele producatorului si/sau de modelul pe care il detineti. Aceste probleme apar insa restul de rar, deci nu trebuie sa va determine sa nu cumparati o tableta care are acest sistem de operare.

0 Shares
You May Also Like