Cum salvam bateria pe noile dispozitive iPhone?

Cum salvam bateria pe noile dispozitive iPhone?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care isi doresc un smartphone cu specificatii tehnice de top, isi indreapta atentia spre un dispozitiv iPhone, de la Apple.

Este firesc acest lucru, in conditiile in care Apple este una dintre cele mai renumite companii producatorare de smartphone-uri de pe piata. In clipa de fata, persoanele care isi doresc un dispozitiv iPhone cu specificatii tehnice impresionante, isi pot indrepta atentia spre un smartphone iPhone 12.

Odata cu iPhone 12, compania a lansat si modele precum iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Acestea sunt dispozitivele de top de la Apple, cu un design foarte atractiv, si care impresioneaza datorita specificatiilor tehnice de care dispun.

Cu toate acestea, la fel ca majoritatea smartphone-urilor de pe piata, si aceste dispozitive iPhone se pot confrunta cu unele probleme, cum ar fi de exemplu descarcarea prematura a bateriei.

Acest articol insa, va prezinta unele solutii pe care le puteti pune in aplicare, astfel incat sa va ajutati dispozitivele iPhone de ultima generatie, sa reziste mai mult timp incarcate.

 1. Verificati aplicatiile

Aceasta este primul lucru pe care il puteti face, mai ales pentru ca discutam totusi despre cele mai noi dispozitive iPhone. Accesati Setari > Baterie > Verificati utilizarea bateriei.

Odata ce ajungeti in acest punct, puteti descoperi o lista a aplicatiilor instalate pe telefon, si puteti afla si care aplicatie consuma cele mai multe sau mai putine resurse. In aceste conditii, puteti stabili daca alegeti sa dezactivati sau nu unele aplicatii.

 1. Activat modul Low Power

Unii utilizatori sunt cu atat mai mult frustrati, cu cat observa ca dispozitivele lor iPhone de ultima generatie incep sa se descarce rapid, chiar daca acestea nu sunt utilizate, sau daca sunt utilizate decat foarte rar.

In aceste conditii, daca va confruntati cu o astfel de problema, este recomandat sa activati modul Low Power (modul de economisire a energiei), care va poate ajuta telefonul sa reziste mai mult timp incarcat, prin dezactivarea unor functii precum wifi, date mobile, bluetooth sau Hei Siri.

Pentru a activa modul Low Power, Accesati Setari > Baterie > Apasati modul de consum redus si comutati-l pe Activat.

 1. Dezactivati Raise to Wake

Functia Raise to Wake de pe iPhone este activata in mod implicit si este utilizata pentru a porni ecranul dispozitivului ori de cate ori il ridicati.

Desi, functia poate fi utila, poate de asemenea sa provoace pornirea constanta a ecranului iPhone-ului, chiar si atunci cand nu aveti nevoie de el, ceea ce va poate afecta cu siguranta bateria. Pentru a dezactiva Raise to Wake pe iPhone 12, urmati pasii de mai jos.

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Afisare si luminozitate.
 • Apasati pe Raise Wake si comutati pe Off.
 1. Dezactivati Actualizarea aplicatiei de fundal

Functia de reimprospatare a aplicatiei de fundal de pe iPhone 12 permite aplicatiilor dvs. sa se reimprospateze in fundal pentru a actualiza si a va arata cele mai recente informatii cand le deschideti.

Desi, acest lucru poate fi util in anumite situatii, poate de asemenea descarca rapid bateria. Daca nu aveti nevoie, dezactivati functia. Iata cum sa dezactivati reimprospatarea aplicatiei de fundal pe iPhone 12:

 • Accesati Setari.
 • Apasati pe General.
 • Apasati pe Actualizare aplicatie de fundal.
 • Atingeti din nou Actualizare aplicatie de fundal, apoi comutati-l Dezactivat.

Daca doriti sa dezactivati Reimprospatarea aplicatiei de fundal numai pentru anumite aplicatii, puteti face acest lucru selectand aplicatia si dezactivand functia pentru acea aplicatie.

Acestea sunt cateva solutii care pot ajuta bateria iPhone 12 sa reziste mai mult timp incarcata, si le puteti incerca inainte de a va gandi la o inlocuire baterie iPhone 12. Tinand cont ca discutam despre telefoanele cele mai noi de la Apple, care au aparut recent pe piata, ar trebui sa incercati toate solutiile posibile, inainte de a inlocui bateria.

0 Shares
You May Also Like