Young beautiful couple with hiking backpacks go camping. Attractive woman and handsome man relaxing together in nature near tent.

Aventuri de weekend

0 Shares
0
0
0

Ai vrea să faci ceva distractiv în weekendul următor, dar ai rămas în pană de idei? Ei bine, am adunat mai multe idei de aventuri cât se poate de simple şi accesibile. Tot ce trebuie să faci este să alegi una, să îţi anunţi prietenii şi să te pregăteşti de plecare.

1. Plutește pe râu pe o plută

Asta te va ajuta să vezi peisajul familiar dintr-o perspectivă diferită. Poți închiria o plută și poți pluti pe îndelete pe râu.

2. Mergi în camping și bucură-te de singurătate

Dormit sub stele și trezit cu ciripitul păsărilor. Sună destul de bine, nu? Credem mult în beneficiile conectării la natură și ale deconectării de la viaţa de zi cu zi.

3. Înscrie-te la un concurs și începe să te antrenezi

Ai urmărit pe cineva pe rețelele de socializare și i-ai admirat în secret realizările? Atunci începe să te antrenezi și fă să se întâmple ceva bun pentru tine. Pentru a avea cea mai bună motivație, înscrie-te la o competiţie, astfel încât să ai o dată stabilită și să nu te poţi răzgândi

4. Fă un tur pe jos

Nu trebuie să călătoreşti departe pentru a face un tur pe jos. Poţi rezerva un tur ghidat pentru a afla ceva nou despre orașul tău. Fie că se concentrează pe istorie, artă sau case bântuite, îți vei extinde orizonturile.

5. Urcă-te într-un copac

În mod sigur ai făcut-o când erai copil, toți am făcut-o. Întrebarea este, mai poți să te urci într-un copac? Este distractiv să foloseşti și să întărești mușchi pe care nici măcar nu mai știai că îi ai.

6. Închiriază o canoe și vâsleşte în jurul lacului

Mergi la un magazin local cu profil sportiv pentru a închiria o canoe și pentru a face o tură pe râu sau pe lacul din apropiere. Probabil că angajaţii te pot sfătui cum găseşti o secțiune mai lentă a râului sau îţi pot oferi un ghid care să te însoţească.

7. Fă o călătorie cu maşina

Un roadtrip îţi oferă un plăcut sentiment de libertate, fie că este pentru un weekend, câteva săptămâni sau luni. Împachetează-ţi echipamentul de camping și porneşte la drum. Poți explora o parte a țării în care nu ai fost până acum.

8. Vizitează-ți parcul preferat și încearcă leagănele

Cine nu iubește leagănele? Vizitează un parc sau un loc de joacă din apropiere și dă-te în leagăn; asta ţi-ar putea aduce înapoi niște amintiri frumoase din copilărie.

9. Alege-ți produsele de la o fermă locală

Este mai distractiv decât să faci cumpărături la magazin, nu crezi? Legumele sau fructele proaspăt culese miros minunat și cu siguranță le vei aprecia mai mult atunci când ai muncit tu însuţi pentru a le culege.

10. Înalţă un zmeu

Aceasta este o altă activitate distractivă populară pentru copii, dar și pentru adulți. Puteți încerca chiar să faceţi un zmeu DIY din lucruri pe care probabil le aveți deja acasă.

Braşovul şi împrejurimile lui reprezintă un loc perfect pentru un weekend de aventură. Munţi, râuri, lacuri, poteci, drumuri forestiere, ai tot ce îţi poţi dori pentru câteva zile de distracţie activă împreună cu prietenii, partenerul sau familia. Caută un magazin online de Activitati Brasov pentru idei de a petrece un weekend perfect de aventură la Braşov.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…