Avantaje si dezavantaje ale acumulatorilor externi

0 Shares
0
0
0

Daca vreti cei mai buni acumulatori externi noi va recomandam acumulatori externi Sony. Sunt numeroase avantaje si dezavantaje ale bateriilor externe si noi va recomandam sa le cititi pe toate.

Vom incepe cu dezavantajele deoarece cu avantajele incep toti si oricum nu sunt multe deci puteti descoperi ca aveti de fapt doar beneficii de la aceste dispozitive.

Acumulatorii externi vor avea nevoie si de incarcare. Pe langa smartphone-ul dvs., tableta, laptopul, ati putea avea si Wi-Fi portabil, vreti cu adevarat sa adaugati o banca de alimentare pe lista lucrurilor pe care sa le introduceti in priza la finalul zilei? Cei mai multi vor spune ca da, iar carcotasii ca nu.

Utilizarea telefonului in timp ce acesta este atasat la o banca de alimentare este complicata. Bancile de alimentare vor avea de obicei cabluri foarte scurte (2-3 inci), ceea ce inseamna ca trebuie sa tineti atat telefonul cat si acumulatorul daca doriti sa il utilizati. Acest lucru poate face ca utilizarea telefonului sa va creeze un mare disconfort.

Nimic nu are doar avantaje, exista atat beneficii cat si dezavantaje si indiferent de cat de perfecta sau de  sigura este o alegere, ar trebui sa fie intotdeauna luate in considerare cu o minte deschisa si neutra, toate detaliile. Este intr-adevar singura modalitate de a evita regretul in viitor. Pierderea banilor nu este o gluma in aceste zile si trebuie sa ne gandim daca o baterie electrica portabila este cu adevarat necesara.

Au disparut zilele in care vechile noastre telefoane mobile Nokia nu necesitau multa incarcare. Aceste baterii vechi de telefoane pot dura aproximativ 2-3 zile daca sunt incarcate complet.

De asemenea, in acele zile, telefoanele mobile au fost utilizate numai pentru a efectua apeluri si a trimite SMS-uri, insa astazi avem smartphone-uri care sunt folosite pentru diverse scopuri, inclusiv vizionarea clipurilor video, auditii, jocuri, socializare cu prietenii si rudele, sau cum ar fi verificarea si trimiterea de e-mailuri.

Acum, tot ce e bun merge portabil –  laptop-uri, smartphone-uri, tablete si multe altele – chiar si incarcatoarele noastre au devenit portabile.

Acumulatorii externi sunt un dispozitiv portabil care este alcatuit dintr-o baterie speciala intr-o carcasa speciala, cu un circuit special pentru controlul fluxului de energie. Acesta poate fi inrcarat in avans pentru a incarca smartphone-urile ulterior, tablete sau laptop-uri.

Un Power Bank este un obiect gadget care va permite sa incarcati dispozitivele electrice fara o priza electrica. Ele stocheaza energia in ele la fel cum ati depune bani in banca si atunci cand incarcati este ca si cand ati scoate bani! Aceasta este analogia perfecta.

In zilele lungi in care aveti enorm de mult de munca un telefon complet descarcat este ceva ca un cosmar la care nu vreti sa va ganditi.

Va credem pentru ca stim clar cum este si stim de asemenea si ce inseamna sa va faceti planurile pentru o zi de lucru si telefonul sa vi le strice. Daca azi aveati de dat 40 de telefoane si pentru asta era alocata ziua, daca telefonul nu va ajuta atunci este grav.

0 Shares
You May Also Like