3 caracteristici ale telefoanelor Android care le ajuta sa fie mai apreciate decat iPhone

3 caracteristici ale telefoanelor Android care le ajuta sa fie mai apreciate decat iPhone

0 Shares
0
0
0

3 caracteristici ale telefoanelor Android care le ajuta sa fie mai apreciate decat iPhone
Pentru ca sunt tot mai multe persoane care ne intreaba ce sa cumpere, un telefon mobil Samsung sau un iPhone, mai jos prezentam 3 caracteristici unde aceste telefoane se diferentiaza foarte bine.

INCARCATOARE UNIVERSALE

Toate telefoanele au incarcatoare pe USB. Acestea sunt incarcatoare standard pentru nenumarate dispozitive, inclusiv telefoane Android. Aproape toate telefoanele Android folosesc incarcatoare micro USB sau USB-C.

Sa vedem ce se intampla in zona Apple. Ei bine, cei de la Apple au decis sa-si creeze propriile incarcatoare numite cabluri fulger. Acestea sunt diferite si pot fi utilizate numai pentru dispozitivele Apple, dar tind sa fie extrem de scumpe. De ce ar face Apple o astfel de tehnologie? Pentru ca le aduce mai multi bani. Daca Apple ar schimba toate iPhone-urile sale pentru a utiliza incarcatoare USB-C, ar pierde bani. Acest lucru se datoreaza faptului ca puteti cumpara incarcatoare USB-C mult mai ieftine pe Amazon. In plus, atunci cand incarcatorul  Apple nu mai merge trebuie sa cumperi unul compatibil care costa mai mult decat orice alt incarcator.

Iata ce ne spune un utilizator. Folosesc acelasi incarcator USB pentru telefoanele mele Samsung de mai bine de 3 ani, fara probleme. In ceea ce priveste  Apple, sunt in prezent la al saselea incarcator pentru MacBook Pro si al 4-lea incarcator pentru iPad, deoarece se strica atat de usor.

DURABILITATE

Deoarece exista atat de multe telefoane Android pe piata, nu exista nicio modalitate de a masura durabilitatea tuturor telefoanelor Android. Unele sunt realizate cu materiale durabile, altele nu. Cu toate acestea, Galaxy S6 / S6 Edge si Galaxy S7 / S7 Edge acum sunt confectionate din aluminiu rezistent, cu fata si spate din sticla. Samsung si alte companii au evoluat cu adevarat atunci cand vine vorba de materialele din care isi fac telefoanele.

IPhone 6 Plus fiind o bucata de aluminiu atat de mare, nu este de mirare ca se stramba si ramane indoit atunci cand se loveste. Plasticul nu face asta. Puteti incerca trantiti si deformati, dar isi va pastra forma initiala, in loc sa ramana indoit.

In plus, cati dintre voi utilizati o husa pe telefon? Presupunem ca foarte multe persoane au o husa iar cele mai multe dintre ele sunt realizate din plastic.

ALTE CARACTERISTICI

Aceasta sectiune se refera la alte caracteristici pe care le ofera anumite telefoane Android pe care iPhone-urile nu le au. De exemplu, anumite telefoane Android au unele sau toate caracteristicile urmatoare:

  • Rezistent la apa si praf – iPhone XS este primul telefon care este certificat IP68. Samsung avea un telefon certificat IP68 cu ani inainte de Apple.
  • Incarcare wireless / rapida – iPhone X are acum capacitatea de a fi incarcat fara fir, la cativa ani dupa ce Samsung a avut aceasta capacitate.
  • Incarcare wireless inversa
  • Jack de 3,5 mm
  • Blaster IR (infrarosu) pentru dispozitivele de control
  • Feedback Haptic – iPhone 7 are acum feedback haptic – la 2 ani dupa ce Android l-a avut.
  • Posibilitatea de a accesa toate fisierele utilizand telefonul ca dispozitiv de stocare in masa

Dupa cum am spus, nu toate telefoanele Android au toate aceste lucruri, dar Galaxy S8 are toate caracteristicile mentionate (cu exceptia blaster-ului IR). IPhone 7 a fost primul iPhone care a venit cu multe dintre aceste functii, in timp ce Samsung le avea deja de ani buni.

 

0 Shares
You May Also Like