Uşi de interior – Stiluri la modă

0 Shares
0
0
0

Știm că fiecare casă este diferită şi fiecare proprietar are propriul stil, design şi gusturi. Casele noastre reflectă, în cele din urmă, personalitățile noastre, motiv pentru care mulți dintre noi suntem foarte mândri că avem o casă confortabilă, caldă și primitoare pentru familie și vizitatori. Chiar dacă ușile poate nu sunt un element pe care îl considerați semnificativ, ele sunt simboluri atât ale formei, cât și ale funcției și au un impact major asupra designului interior general.

Iată cele mai importante tendințe actuale în privinţa uşilor de interior, bazate pe popularitate, funcționalitate și vânzări.

Uşile plate

Ce sunt?
Ușile plate oferă un design simplist, care este utilizat mai ales în casele moderne. Acestea au fațade simple pe ambele părți și sunt disponibile și ca uși exterioare. Acestea sunt extrem de funcționale și durabile și au un miez solid, gol sau dublu. Ușile plate solide tind să fie mai grele decât alte variante, întrucât acestea sunt mai potrivite pentru a face legătura între două camere.

Ce le face atrăgătoare?
Experții în amenajări interioare au stabilit că ușile interioare plate sunt unele dintre cele mai populare uși din 2020. Acest lucru se datorează faptului că sunt accesibile ca preţ și oferă un aspect unic. Fațadele simple și netede sunt ceea ce le face atât de atractive și populare în interiorele minimaliste.

Uşi glisante

Ce sunt?
Ușile glisante sunt formate dintr-o serie de panouri care se pliază. Aceste uși pot fi folosite ca uși interioare sau uși exterioare, dar cel mai adesea sunt utilizate în interior, pentru a optimiza spațiul în casele mici.

Ce le face atrăgătoare?
Ușile glisante sunt disponibile într-o varietate de stiluri diferite, pentru a completa orice interior, indiferent dacă este tradițional, modern sau contemporan. Ușile glisante sunt durabile, flexibile și atractive. Pot fi folosite ca uși de garderobă, uși de cămară și în multe alte spaţii mici din toată casa.

Uşile franţuzeşti

Ce sunt?
Ușile franţuzeşti sunt două uși identice unul lângă alta, care se deschid spre exterior. Aceste uși sunt cele mai populare spre partea din spate a casei, astfel încât să poată crea o trecere largă spre grădina în aer liber. Mulți oameni confundă ușile franţuzeşti cu ușile de terasă, iar diferența dintre cele două este că ușile de terasă sunt glisante, în timp ce ușile franţuzeşti nu glisează.

Ce le face atrăgătoare?
Ușile interioare franţuzeşti sunt o modalitate excelentă de a crea mai mult spațiu și de a permite mai multă lumină naturală în casă. Ele sunt elegante și oferă o soluție eficintă pentru separarea a două camere. Veți găsi uși franţuzeşti de obicei în zona de living / sufragerie sau în partea din spate a casei care duce la grădină.

Uşi de hambar

Ce sunt?
Ușile de hambar sunt cele mai potrivite și se găsesc în casele de la țară, dar au devenit foarte la modă în ultimul an. Acestea oferă un aspect distinctiv, unic și atragător, ceea ce este ideal dacă vă doriți un interior foarte original.

Ce le face atrăgătoare?
Aspectul lor rustic, versatilitatea și funcționalitatea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ușile de hambar au devenit incredibil de populare. Cele mai potrivite pentru casele contemporane și tradiționale, acestea pot da foarte multă personalitate oricărei camere.

Dacă sunteţi în căutarea uşilor potrivite  pentru casa dvs, pe tgg.ro găsiţi o gamă largă de uşi din lemn masiv, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, din care puteţi alege uşile care să se potrivească stilului şi designului casei dvs.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…