Probleme ale ecranului iPhone 7 provocate de o cazatura

Probleme ale ecranului iPhone 7 provocate de o cazatura

0 Shares
0
0
0

In cazul in care cumparati un dispozitiv iPhone 7 (si nu numai), cu siguranta cea mai indicata solutie este aceea de a echipa telefonul inca din prima clipa cu un geam de protectie din sticla pentru ecran.

Acest accesoriu este deosebit de util si va protejeaza ecranul telefonului in caz de impact. Cu siguranta, avand telefonul echipat cu un asemenea accesoriu, in cazul unei cazaturi, va fi necesar sa mergeti cu dispozitivul in service sau veti putea sa va ocupati personal de o inlocuire geam iPhone 7, pentru ca accesoriul se dezlipeste usor, iar un alt accesoriu se aplica la fel de usor.

In cazul in care insa, nu aveti telefonul protejat cu un asemenea accesoriu, exista posibilitatea ca datorita unei cazaturi, dispozitivul sa aiba mai mult de suferit. Vom vedea despre ce este vorba in urmatoarele randuri.

Ce trebuie sa faceti daca ecranul tactil iPhone 7 nu raspunde dupa caderea accidentala?

Daca ecranul tactil incepe sa aiba aceasta problema numai dupa ce telefonul a fost scapat, puteti presupune ca ecranul trebuie deteriorat intr-o anumita masura. Un ansamblu de ecran al iPhone-ului este compus din trei parti principale: digitizer, monitor / LCD si cablu digital digitizator.

Monitorul este cel care afiseaza imaginile pe care le vedeti si functioneaza similar cu monitorul calculatorului. Digitizatorul este un strat subtire transparent de material sensibil la atingere, deasupra monitorului.

Functia principala este sa detecteze atingerile tale. Semnalele din digitizor sunt transmise apoi pe placa de baza prin cablul de digitizare flex. Aceste trei componete trebuie sa fie in forma de top tot timpul pentru a evita problemele de afisare.

Este posibil ca, caderea telefonului sa fi deteriorat una sau mai multe dintre aceste componente cauzand problema pe care o aveti. Problema cu ecranul tactil pe care o intampinati poate fi cauzata de un digitizer deteriorat sau de un cablu flexibil de digitizare.

Din pacate, nu veti putea sa remediati un hardware defect cu modificari software. Reparatia este necesara pentru a sti daca ansamblul ecranului poate functiona sau nu. Un tehnician trebuie sa examineze fizic dispozitivul pentru a afla acest lucru. Va sugeram sa aduceti telefonul intr-un service Apple pentru reparare, in cazul in care in localitatea dvs. exista un asemenea service.

In caz contrar, este indicat sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm generalist, insa trebuie sa alegeti un service de incredere, un service recomandat de foarte multa lume, pentru a va asigura de calitatea superioara a reparatiei.

De-asemenea, este important sa alegeti sa va reparati telefonul intr-un service gsm in care se lucreaza doar cu piese iPhone noi si originale, pentru ca in acest fel reparatia telefonului va fi de cea mai buna calitate.

Fireste, se poate spune si ca dvs. va revine toata vina. Daca ati fi avut telefonul pastrat intr-o husa iPhone care sa protejeze telefonul in totalitate, precum o husa flip cover sau un saculet, si daca ecranul ar fi avut un geam de protectie aplicat, acum nu ar mai fi fost necesara o inlocuire display.

Tocmai de aceea, imediat dupa ce telefonul va fi reparat, va recomandam sa il echipati cu un geam de protectie din sticla, pentru a preveni pe viitor aceste probleme.

0 Shares
You May Also Like