Motive pentru a cumpara o chiuveta portabila

Motive pentru a cumpara o chiuveta portabila

0 Shares
0
0
0

Chiuvetele portabile pot fi o completare excelenta pentru orice loc de munca in care igiena este importanta. Acestea sunt deosebit de benefice in medii precum zonele de pregatire a alimentelor, unitatile medicale si laboratoarele in care curatenia este esentiala.

Cu ajutorul unei chiuvete portabile, va puteti spala pe maini inainte si dupa ce ati manipulat alimente, echipamente sau materiale care necesita maini curate pentru a preveni contaminarea. Utilizarea unei astfel de chiuvete poate fi, de asemenea, mai igienica decat utilizarea unei chiuvete neigienice care nu este direct accesibila.

Chiuvetele portabile pot fi puse deoparte atunci cand nu sunt folosite si nu trebuie sa va faceti griji ca cineva le lasa afara cu potential de dezvoltare bacteriana. Iata cateva beneficii ale existentei unei chiuvete portabile la locul de munca:

O chiuveta portabila poate fi mutata oriunde este nevoie

Atunci cand aveti o chiuveta instalata permanent, de cele mai multe ori aceasta va fi intr-un singur loc. Va trebui sa planificati unde sa o puneti si va trebui sa lucrati in jurul acelei chiuvete. Acest lucru poate fi incomod mai ales daca o folositi pentru un anumit tip de echipament sau materiale. Cu o chiuveta portabila, puteti sa o mutati si sa o puneti acolo unde aveti cea mai mare nevoie de ea.

O puteti plasa in locul cel mai convenabil pentru lucratorii care o vor folosi sau pentru echipamentele sau materialele care trebuie curatate sau spalate. De asemenea, puteti muta chiuveta portabila daca trebuie sa o inlocuiti sau daca aveti o problema cu ea, cum ar fi probleme de drenaj.

Chiuvetele portabile sunt usor de curatat si dezinfectat

Atunci cand utilizatorii isi curata mainile cu o chiuveta portabila, este important ca aceasta sa fie curatata si dezinfectata dupa fiecare utilizare. Daca aveti o chiuveta instalata permanent, puteti folosi produse de curatare care sunt mai abrazive. Daca chiuveta este fabricata dintr-un material mai moale, va trebui sa folositi o metoda de curatare mai blanda, cum ar fi apa calda si sapunul.

Chiuvetele portabile sunt adesea fabricate din materiale plastice sau metale mai dure, care sunt mai usor de curatat si dezinfectat. Daca vi se pare ca chiuveta nu este suficient de curata dupa fiecare utilizare, puteti folosi servetele dezinfectante pentru a o curata. De asemenea, puteti folosi un spray dezinfectant pentru a curata si dezinfecta chiuveta.

Poate ajuta la mentinerea igienei la locul de munca

Faptul de a avea o chiuveta portabila la locul de munca poate ajuta la imbunatatirea igienei. Atunci cand oamenii folosesc chiuveta pentru a se spala pe maini inainte de a manipula alimente sau alte materiale, aceasta poate ajuta la prevenirea raspandirii bacteriilor. Cu o chiuveta instalata permanent, este posibil ca oamenii sa nu foloseasca chiuveta sau sa nu o curete corespunzator.

O chiuveta portabila va fi mai accesibila si puteti contribui la incurajarea oamenilor sa o foloseasca prin montarea de panouri.

In aceste conditii, nu ramane decat sa luati in calcul achizitionarea acestor chiuvete portabile si sa va bucurati pe deplin de toate beneficiile pe care le ofera. Veti gasi cu siguranta exact ceea ce va intereseaza, deoarece optiunile de achizitie sunt variate.

0 Shares
You May Also Like