Ghid de economii pentru serviciile funerare

0 Shares
0
0
0

Cautati sa economisiti niste bani atunci cand faceti o inmormantare? Doriti un ghid de economii funerare care sa va ajute sa luati deciziile corecte chiar si starea voastra de durere?

V-ar placea cateva sfaturi despre ce puteti face pentru a economisi mai mult decat credeti ca este posibil, si in acelasi timp sa oferiti tot ce este necesar si demn pentru persoana necesara?

Multi oameni nu stiu ca este posibil sa economiseasca mult la inmormantari. Ei au tendinta de a alege ceea ce firma de servicii funerare le propune, deoarece ei fie nu sunt constienti de drepturile lor sau sunt intr-o stare de prea mare durere incat tot ce pot face este doar sa traiasca momentele dificile, fara sa mai faca nimic pentru a iesi din acestea. Moartea unei persoane iubite este un eveniment catastrofal.

Cantitatea de durere si tristete prin care treceti este complet inimaginabila. Din pacate, multe firme de pompe funebre adesea profita de cei care sunt doliu, deoarece stiu ca oamenii vor face aproape orice pentru a le oferi celor dragi o inmormantare decenta.

In acest articol cu sfaturi despre economisirea in cazul funeraliilor, veti ajunge sa invatati cateva trucuri care va vor ajuta sa economisiti mai mult, si sa obtineti o inmormantare decenta.

  1. Cereti lista de preturi si faceti-va o viziune de ansamblu

Primul lucru de facut ar fi sa cereti o lista de preturi de la firmele de servicii funerare pe care le aveti in vedere. Prin lege, ei au obligatia sa va dea listele complete fara nici-o modificare. Motivele pentru care nu doriti sa obtineti doar o singura oferta, ci cat mai multe posibil este ca toate firmele funerare au costuri care pot varia.

De exemplu, daca incercati, veti descoperi ca tarifele pentru inmormantare in locuri centrale sau populare vor fi diferite fata de cele din afara orasului. Deci, adesea este mai bine sa colaborati cu o firma de servicii funerare din vecinatatea dvs., iar daca costurile sunt prea mari, poate doriti sa cautati alta firma cu costuri mai mici, dar al caror sediu este putin mai departe de locatia dvs.

  1. Cautati alternative pentru toate articolele funerare

Desi este destul de convenabil sa permiteti unei case funerare sa se ocupe de toate aspectele legate de inmormantare, veti descoperi ca costurile pot fi putin ridicate. In schimb, puteti observa aceleasi produse sau acelasi tip de servicii in alta parte cu costuri mai mici.

De exemplu, cele mai multe firme de funerare va pot vinde un sicriu clasic pentru 3000 de lei, in timp ce un producator de sicrie va poate vinde acelasi lucru pentru 2000 lei. Acelasi lucru este valabil si pentru coroane florale, transport funerar, locul de veci, capela si servicii memoriale.

  1. Puteti pregati totul de acasa

Acest lucru nu va costa nimic in plus si veti economisi niste bani. Comandati pachete funerare de la Adysim de pe internet sau telefonic fara sa va deplasati!

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…