Ce imbunatatiri poti aduce casei tale in 2019?

3 Shares
0
0
3

Atunci cand vorbim despre unele imbunatatiri aduse imobilului in care locuiesti trebuie luate in considerare mai multe aspecte.

Imbunatatirile in ceea ce priveste esteticul sau design – ul unei locuinte nu fac decat sa ne multumeasca confortul psihic in timp ce imbunatatirile in ceea ce priveste confortul fizic sunt destul de importante.

Atunci cand detii o casa la curte este posibil ca din timp in timp sa doresti sa schimbi unele lucruri, fapt pe care locuinta ta ti – l permite destul de simplu.

In urma cu ceva ani fiecare proprietar de casa, mai veche urmarea izolarea casei, schimbarea ferestrelor clasice cu geamuri termopan si dotarea locuintelor cu centrala termica.

Izolarea peretilor exteriori ai casei cu vata minerala sau polistiren si uneori cu spuma poliuretanica va reduce cu mult costul gazelor naturale pe timpul iernii.

Tamplaria PVC de asemenea va contribui la mentinerea caldurii pe parcursul anotimpului rece iar vara va mentine racoarea in toata casa.

Totodata aceste geamuri vor izola fonic oferind un somn linistitor.

Pe timpul iernii, inlocuirea caloriferelor este necesara atunci cand acestea sunt foarte vechi si nu mai dau randament.

In cazul in care doresti sa schimbi gresia sau parchetul, nu uita ca este un moment prielnic pentru a schimba si modul de incalzire, printr – un sistem de incalzire in pardoseala. Acest tip de incalzire va conferi intregului spatiu un plus de confort pe timpul iernii.

Probabil deja un procent mare de locuitori detin toate aceste lucruri, insa aspectele in ceea ce priveste imbunatatirea casei nu se opresc, pentru ca tehnologia aduce mereu noutati si cerintele societatii sunt mereu in crestere.

Alegerea unui aparat de aer conditionat in casa pentru zilele toride vara nu mai este un lux iar acum piata este plina de oferte avantajoase.

In ceea ce priveste zilele friguroase de iarna cand centrala casei nu se mai opreste, construirea unui semineu este o alegere perfecta atat in ceea ce priveste design -ul casei tale cat si in ceea ce priveste confortul termic. Cu siguranta focul de lemne va face diferenta de grade si temperatura.

Deja au aparut foarte multe locuinte care detin panouri solare, o solutie excelenta pentru eficienta de care dau dovada. Instalarea acestor panouri solare va diminua vizibil costurile energiei electrice si va contribui in mod evident la protejarea mediului inconjurator.

Cei care doresc sa detina confortul de la intrarea in curte pana la intrarea in casa cu siguranta vor opta pentru noile idei de automatizari de porti.

Acestea permit accesul in curte sau din curte fara a mai fi necesara manipularea portilor, avantajul fiind atat din punctul de vedere al confortului cat si in ceea ce priveste siguranta curtii tale.

Instalarea unui sistem de alarma ar fi o solutie atat pentru tine cat si pentru intreaga familie care oferind atat siguranta cat si confort psihic.

Probabil ca la un moment dat vei intampina o problema frecventa in ceea ce priveste lipsa spatiului.

Cand constructia iti permite, amenajarea unui loc de depozitare la mansarda daca nu chiar mansardarea acolo unde se poate este solutia ideala pentru a detine un loc de depozitare al casei.

Cel mai bun moment de mansardare sau amenajare a unor spatii de depozitare in podul casei este momentul schimbarii acoperisului.

In cazul caselor mai mare care detin un garaj subteran la fel de mare, compartimentarea acestuia este binevenita in cazul in care este necesarea depozitarea unor lucruri care nu isi mai gasesc locul in casa.

Spatiile se pot delimita prin pereti despartitori realizati din sticla, rigips sau chiar din lemn.

Exista mici trucuri care functioneaza atunci cand simti ca trebuie sa schimbi ceva dar nu dispui deun buget prea mare.

Mobila veche sau putin uzata se poate transforma intr – o mobila cu totul noua, cu putina fantezie si inspiratie. Nu iti va trebui decat rabdare si putina pricepere pentru a vopsi diverse obicete de mobilier si a le transforma in piese unicat.

Daca doresti sa schimbi zugraveala casei tale si totusi este prea costisitor, incearca sa transformi culoarea unui perete aplicand tapet. Acesta va schimba intregul look al camerei si va oferi o alta lumina incaperii.

Orice imbunatatire am aduce casei noastre, atunci cand ne ofera un plus de confort si o stare de multumire probabil ca va merita tot efortul!

3 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…