Factori care conteaza la alegerea gazduirii partajate

Factori care conteaza la alegerea gazduirii partajate

0 Shares
0
0
0

Dupa cum am afirmat, gazduirea in comun este locul in care un singur server gazduieste mai multe site-uri. Numerele pot varia de la cateva sute la mai multe mii, in functie de spatiul disponibil pe hard disk, memoria RAM si viteza de procesare.

Aceasta gazduire este pe o masina identica cu un server dedicat, dar resursele sale sunt utilizate de un numar mult mai mare de clienti. Fisierele fiecarui cont de utilizator si toate aplicatiile sunt stocate in partitii separate de pe server si fiecare are propriul arbore de director de fisiere.

Utilizatorii nu au acces nici la fisierele radacina, nici la celelalte. Toate conturile de pe serverul partajat partajeaza resursele de calcul ale serverului web.

Exista cateva criterii importante pe care trebuie sa le ganditi cand alegeti dintre furnizorii de servicii de gazduire in comun, si cu siguranta nu discutam despre preturi aici. Ar trebui sa cautati urmatoarele caracteristici ale unui pachet de gazduire partajat.

Uptime

Cand cautati un plan de gazduire in comun, asigurati-va ca aveti anumite garantii in timp util. Minimul absolut pe care ar trebui sa-l accepti de la o gazda este 99%.

Viteza

Site-urile care impart un server nu afecteaza viteza si performanta fiecaruia, folosind gazduirea partajata de la Gazduire Enterprise, dar acest lucru nu se poate spune despre multe companii de gazduire web.

Trafic

Nu este usor sa faceti proiectii despre traficul web, dar daca, din orice motiv, va asteptati la o cantitate mare de trafic, este posibil ca hostingul partajat sa nu fie potrivit, deoarece este posibil sa va incalcati politica corecta de utilizare.

Resurse

Resursele sunt intotdeauna limitate, aceasta este premisa de baza a intregului domeniu al economiei si se aplica in cazul gazduirii in comun. Atunci cand alegeti hosting comun, verificati tiparirea fina pentru ceea ce se incadreaza in politica lor de utilizare loiala.

Va provoca probleme celorlalti daca site-ul dvs. obtine o cantitate mare de trafic, daca vizitatorii dvs. descarca mase de continut sau un script determina incetinirea serverului, de exemplu. Site-ul web a intampinat probleme deoarece vizitatorii au descarcat si streaming fisiere mari, de exemplu.

Personalizare limitata

Daca aveti cerinte tehnice speciale, acesta nu ar putea fi planul pentru dvs. Nu aveti permisiunea de a utiliza software personalizat. De exemplu, daca aveti nevoie sa rulati un sistem de operare alternativ, cum ar fi FreeBSD sau scriptul PostgreSQL pentru baza de date, veti avea nevoie de propriul server daca planul dvs. de gazduire partajat nu le ofera.

Cea mai buna optiune, in acest caz, va fi un server virtual sau fizic, deoarece majoritatea utilizeaza MySQL si PHP, deoarece cele mai populare motoare CMS si constructorii de bloguri sunt proiectate sa lucreze cu ele.

Sustinere

Doar pentru ca acest stil de gazduire este ieftin, nu inseamna ca nu trebuie sa asteptati sprijin. Cautati o gazda cu agenti de asistenta care lucreaza in permanenta si disponibili prin mijloacele pe care le veti gasi a fi foarte utile, cum ar fi telefonul, e-mailul sau chat-ul live.

Panouri de control

Asigurati-va ca gazda dvs. include un panou de control cu ​​planul de gazduire partajat. Este in principiu o interfata bazata pe web care permite utilizatorilor sa gestioneze setarile serverului lor de la confortul browserului lor web.

Spatiu pe disc

Aceasta se refera la spatiul disponibil pe hard disk pe care il ofera o companie de gazduire utilizatorilor. Daca site-ul dvs. are o intensitate deosebita a imaginii sau dispune de fisiere audio pentru descarcare, veti dori sa va asigurati ca aveti suficient spatiu disponibil. Monitorizati cantitatea de spatiu pe disc utilizat sau cantitatea de banda pe care o utilizati prin intermediul panoului de control al gazdei.

Faceti un singur clic pe Instalati aplicatiile

Pentru integrarea perfecta cu servicii cum ar fi WordPress CMS sau un constructor de site-uri web, cum ar fi Weebly, mergeti cu o gazda care ofera facilitati de instalare usoara.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…