Este rentabil sa cumperu un telefon Blaupuknt SL 02?

Este rentabil sa cumperu un telefon Blaupuknt SL 02?

0 Shares
0
0
0

Este rentabil sa cumperu un telefon Blaupuknt SL 02?Smartphone-urile dupa cum bine stim cu totii, reprezinta o necesitate pentru oameni in zilele noastre, dat fiind faptul ca acestea datorita diferitelor aplicatii, sunt capabile sa ne simplifice viata. Tocmai din acest motiv, fiecare persoana isi doreste sa detina un dispozitiv performant, care sa faca fata tuturor cerintelor sale.

Cei care isi doresc un smartphone ieftin, dar care sa poata fi utilizat in scopuri normale, si anume pentru a vorbi la telefon, pentru a expedia si receptiona mesaje scrise sau pentru a naviga pe internet, pot opta pentru un telefon Blaupunkt, iar modelul SL 02 poate reprezenta o optiune interesanta.

Blaupunkt a scose pe piata smartphone-ului SL 02 in anul 2018. Producatorul a ales sa echipeze telefonul Blaupunkt SL 02 cu afisaj de 5 inci, cu un chipset Mediatek MT6580, dar si cu 1 GB RAM si 8 GB stocare interna.

Blaupunkt SL 02 are sistemul de operare Android OS v7.0 (Nougat) instalat, si este echipat cu o baterie Li-Po 2200 mAh, care nu se poate detasa. In cazul in care utilizatorul considera ca telefonul nu rezista suficient de mult timp incarcat, si doreste sa ii schimbe pe cont propriu bateria, acesta pierde valabilitatea garantiei pentru dispozitiv.

Telefonul de 5 inci dispune de un afisaj IPS (720 x 1280 px) si ecran IPS cu rezolutie de 720 x 1280 px este capabil sa fie multitouch. Dispozitivul este de-asemenea echipat cu un procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7.

Memoria interna a Blaupunkt SL 02 (1 GB) cu siguranta este foarte mica, iar dezavantajul este ca nu poate fi extinsa, dar stocarea interna (8 GB) se poate extinde cu ajutorul unui card microSD compatibil. Persoanele care au in posesie un astfel de smartphone, cel mai probabil au ales sa cumpere de-odata cu telefonul, si un card de memorie pe care sa il foloseasca pentru salvarea diferitelor fisiere, fotografii, etc.

In ceea ce priveste camera foto, dispozitivul Blaupunkt SL 02 dispune de o camera echipata cu autofocus (AF). Acest sistem este prezent in cazul celor mai multe smartphone-uri care vin cu sistemul de operare Android.

Camera foto principala, sau camera selfie dupa cum mai este aceasta cunoscuta, este de doar 2 MP (spre dezamagirea utilizatorilor pasionati de selfie-uri, care cel mai probabil nu isi vor putea face selfie-uri pentru Instagram).

Nici la capitolul camera foto principala, dispozitivul nu sta foarte bine, aceasta fiind de 8 MP, 3264 x 2448 px, focalizare automata.

Referitor la conectivitate, Blaupunkt SL 02 nu accepta retele 4G / LTE. Mai amintim de-asemenea faptul ca telefonul SL 02 are radio FM incorporat. Alte caracteristici de amintit aici ar fi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, microUSB 2.0, Jack de 3,5 mm.

De precizat este faptul ca smartphone-urile care se gasesc pe piata in zilele noastre, dispun de tot felul de senzori. ACest model dispune de accelerometru, care este un senzor care masoara miscarea de inclinare si orientarea telefonului. Telefonul mai dispune de un senzor de proximitate, si de un senzor de lumina.

Acestea fiind spuse, dupa ce ati descoperit in randurile de mai sus cele mai importante specificatii ale acestui tip de smartphone, cu siguranta doar de dvs. depinde daca alegeti sau nu sa cumparati un telefon Blaupunkt SL 02.

Daca folositi telefonul in scopuri de baza, acesta poate fi rentabil pentru dvs. Daca aveti asteptari mari de la telefon, atunci mai mult ca sigur trebuie sa alegeti alt model de telefon Blaupunkt, sau alt smartphone de la alt producator.

0 Shares
You May Also Like