Decotiuni de Craciun pentru exterior

Decotiuni de Craciun pentru exterior

0 Shares
0
0
0

Decotiuni de Craciun pentru exteriorDecorarea casei in perioada Craciunului este o traditie in majoritatea tarilor lumii, dar, pe langa decorarea interiorului cu diverse ornamente, multi oameni si-au raspandit spiritul Craciunului in exteriorul caselor lor.

Decorul care este plasat in afara casei devine scrisoarea noastra de introducere pentru toti cei care vin sa ne viziteze. De aceea, trebuie sa avem grija deosebita in tipul de ornamente pe care le folosim.

Decorati usa din fata de Craciun

Primul lucru pe care trebuie sa-l decorati este usa din fata. Pe ea este plasata o coroana de Craciun facuta cu iarba artificiala si flori rosii mici sau bile colorate. Acesta va fi primul indicator ca locuitorii casei traiesc Craciunul.

Decorati ferestrele de Craciun

Pe exteriorul ferestrelor si balcoanelor vom pune niste autocolante sau viniluri cu forme de fulgi de zapada sau Mos Craciun pe care le vom gasi cu usurinta pe piata, de asemenea puteti aseza si instalatii de Craciun exterior .

Decorati gradina de Craciun

Odata ce avem casa decorata la exterior, ne vom muta in gradina. Luminile albe sunt cele care arata cel mai bine si le putem plasa in jurul toamarelor usilor sau invecinand drumul de intrare la usa principala. Daca dorim sa dam o nota mai personala decorului, vom adauga ghirlande si panglici rosii copacilor pe care ii avem in gradina noastra, astfel incat acestia sa contrasteze cu luminile albe si sa atraga atentia atat ziua, cat si noaptea.

Ornamente usoare pentru a decora de Craciun

Una dintre decoratiunile care este din ce in ce mai raspandita este de a plasa ornamente de lumini in forma de ren sau Mos Craciun la exterior. Pentru unii poate fi excesiv, dar, daca avem o idee clara despre cum vrem sa ne decoram casa, nu vom cadea in tentatia de a pune toate luminile pe care le avem si, in cele din urma, casa nu va fi prea supraincarcata.

Dupa cum puteti vedea, avem nenumarate optiuni pentru a decora exteriorul casei noastre de Craciun, asa ca, inveseliti-i pe toti si faceti ca spiritul Craciunului sa domneasca in casele voastre.

Exista multe case care profita de ocazie pentru a decora zona de intrare si exteriorul cu un brad de Craciun. Puteti trai spiritul Craciunului in toate partile casei, si cu siguranta adaugarea unuia dintre acesti brazi in zona in aer liber este o dovada a acestui lucru. De aceea, va vom oferi cateva idei pentru a decora bradul de Craciun in aer liber.

Exista multe modalitati de a-l decora si s-ar putea sa va placa sa arate mult mai luminat noaptea, astfel incat sa putem opta pentru o iluminare frumoasa pentru a da mai multa importanta bradului. Am putea dori, de asemenea, un brad mai natural, sau unul in cel mai pur stil traditional. Dar, desigur, este o piesa care va inunda exteriorul casei cu acea atingere de Craciun care va place atat de mult.

Brad de Craciun iluminat

Daca va place ca bradul sa se vada din casa pe timp de noapte, nu uitati de un sistem de iluminat bun. Cateva lumini in brad sau o ghirlanda frumoasa de lumini pentru a-l evidentia.

0 Shares
You May Also Like