Care sunt beneficiile lacului de unghii cu gel?

Care sunt beneficiile lacului de unghii cu gel?

0 Shares
0
0
0

Lac, lac gel, lac semipermanent… Inca nu vorbesti limba manichiurii si cauti cu disperare un decodor? Acest articol este oportun. Urmeaza ghidul pentru a fi frumoasa pana la varful unghiilor.

Oja clasica, textura gel si semipermanenta: care sunt diferentele?

  • Lac „clasic”: Nu mai trebuie sa-l introducem, oja este o parte integranta a rutinei noastre de frumusete inca din zorii timpurilor. De la aparitia sa pe piata, formula sa a evoluat, iar culorile s-au inmultit spre deliciul cumparatorilor. Astazi, se distinge prin usurinta sa de aplicare. In cateva minute acasa, nimic nu poate fi mai simplu.
  • Lac semipermanent: din ce in ce mai la moda, lacul semipermanent se remarca prin promisiunile sale irezistibile: pastrare infailibila timp de doua pana la trei saptamani si stralucire inegalabila. Lacul semipermanent este o revolutie in viata de zi cu zi a femeilor grabite care nu vor sa-si neglijeze manichiura. Singura problema, pentru instalarea semipermanente trebuie sa ai timp si bani pentru a merge la salon sau este necesar sa investesti in accesorii esentiale (lampa UV, produse).
  • Lac gel: ultima sosire pe piata lacurilor de unghii, lacul de unghii cu gel este mixul perfect intre lacul clasic si semipermanent!

Oja cu gel: solutia practica si de lunga durata

Oja cu gel este o adevarata revolutie! Combina avantajele lacului clasic datorita simplitatii sale de aplicare si unui finish UV unghii, Le Vole, UP Coat, 15 ml. Nu este nevoie sa mergi la un salon de infrumusetare, lacul cu gel arata ca un lac clasic si permite o aplicare usoara acasa. Oja cu gel a pastrat, de asemenea, doar ce este mai bun din predecesorul sau, semi-permanent, oferind o fixare de lunga durata. Cum? Sau Ce?

Datorita agentilor de gelifiere prezenti in formula sa. In fine, aceasta inovatie nu va inceta sa te surprinda pentru ca, cireasa de pe tort, formula sa iti promite si o culoare ultra stralucitoare irezistibila.. Rezultate? O redare care dureaza ca intr-un salon.

Oja cu gel da, dar fara a neglija sanatatea unghiilor tale

Pana acum suntem convinsi! Si tu? Trebuie doar sa alegi culoarea. Oja cu gel rosu, alb, roz… exista ceva pentru toata lumea! Si pentru a asigura o fixare de lunga durata, mentinand in acelasi timp unghiile sanatoase. Urmeaza ghidul:

  • Pileste mai intai unghiile. Nu este nevoie sa te bazezi pe lac pentru a face un pansament. Daca observi o unghie care incepe sa se rupa, acum este momentul sa ai grija de ea. Manichiura ta merita o baza solida.
  • Aplica un strat de baza. Formula sa usoara intareste si hraneste unghiile. Protejate, sunt gata sa primeasca oja cu gel si sa o faca sa reziste.
  • Daca nu ai facut-o deja, alege oja cu gel pe care doresti sa o aplici astazi, acordand preferinta formulei de ingrijire a lacului cu gel.
  • Unul sau doua straturi? Pentru texturile de gel si indiferent de culoare, doua straturi subtiri sunt suficiente.
  • In sfarsit, ultimul pas al manichiurii: top coat. Aplicarea sa fixeaza lacul, asigura stralucire si longevitate.
0 Shares
You May Also Like