Decorează-ți bradul de Crăciun într-un mod inedit – cum să obții un brad elegant, cu un aspect chic

Decorează-ți bradul de Crăciun într-un mod inedit – cum să obții un brad elegant, cu un aspect chic

0 Shares
0
0
0

Există câteva tehnici relativ ușoare pentru decorarea unui brad de Crăciun elegant, care să aibă un aspect chic. Este vorba de mici secrete pe care le au designerii de interior atunci când amenajează diverse colțuri de poveste în locuințele oamenilor.

Dacă dorești un decor personalizat, nu trebuie decât să îți lași imaginația liberă, iar rezultatele vor fi siguranță dintre cele mai fericite. Important este să găsești echilibrul perfect între culori, podoabe și alte elemente de care trebuie să ții cont atunci când dorești să obții bradul perfect împodobit.

Totul pornește de la alegerea bradului perfect

Există o varietate atât de mare de brazi artificiali de Craciun din care poți alege, însă este important ca alegerea pe care o faci să fie una potrivită, astfel încât să poți considera că ai făcut într-adevăr o investiție și că rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Chiar dacă este vorba despre un buget mai mare, achiziția unui brad artificial de calitate, cu o ținută elegantă prin simplul mod de realizare a acestuia este cea care dă startul unui decor reușit.

Cu cât bradul pe care îl alegi este mai realist, cu atât rezultatul obținut va fi mai bun, iar aspectul final al bradului va fi mai elegant, mai frumos, mai modern. Mai mult decât atât, există mai multe șanse să te poți bucura de bradul respectiv mai mulți ani.

Pregătește decoruri alese pentru împodobirea bradului

După ce ai ales bradul la care ai visat atâta timp și de care poți fi convins că va rezista mult și bine timpului, alege culoarea pe care vei dori să o aibă decorul locuinței tale. Axează-te pe o temă centrală care se va regăsi în fiecare colțișor al casei, inclusiv în decorurile alese pentru brad și începe să creezi atmosfera pe care o consideri potrivită.

Stabilește apoi de câte seturi de instalație, globuri, beteală sau alte elemente vei avea nevoie, în funcție de dimensiunea bradului care urmează a fi împodobit. Ai grijă si nu supraîncarci bradul, astfel încât fiecare element să iasă în evidență în funcție de importanța pe care o are în decor, însă încearcă să nu lași nici goluri în brad, pentru ca acesta să nu pară insuficient împodobit.

Găsește echilibrul perfect între decorațiunile clasice și cele moderne, așa cum sunt globurile colorate, ornamentele elaborate, diverse piese decor altfel.

Alege ornamente cochete pentru un brad modern, elegant

Chiar dacă folosești din decorațiunile utilizate în anii anteriori, răsfață-te cumpărând decorațiuni moderne, cochete. Alege elemente de decor frumoase, elegante, rare, strălucitoare, originale. Și poziționează-le cu grijă în brad, astfel încât să le scoți în evidență suficient de mult. Acestea ar trebui să fie vizibile cu ușurință, însă evită să le poziționezi în locuri în care ai ascunde celelalte elemente de decor care merită atenția și locul lor.

Alege un mod de a decora bradul altfel, îmbinând armonia, echilibrul și bunul gust. Nu supraîncărca, nu folosi obiecte de decor care tind să încarce foarte mult aspectul bradului și păstrează echilibrul între elementele de decor mate și cele lucioase.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…