Informatii utile pentru persoanele care isi cauta locuri de cazare

Informatii utile pentru persoanele care isi cauta locuri de cazare

0 Shares
0
0
0

Vacanta este cel mai bun moment pentru a va detensiona, a distrage atentia si a va relaxa dupa luni de munca. Planuiti o calatorie singur sau cu familia? Foarte frumoasa idee. Cu toate acestea, succesul vacantei va depinde foarte mult de tipul de cazare pe care il inchiriati.

Deci, desi sarcina nu poate fi intotdeauna usoara, va trebui totusi sa va alegeti inchirierea de vacanta cu intelepciune, noi va sugeram sa optati pentru cazare Sasca Montana. Gasiti aici si alte cateva sfaturi si regulile de baza, pentru a va face alegerea ideala.

Trebuie sa asigur chiria?

In cazul in care inchirierea sufera daune cauzate de apa sau incendiu, ati putea fi responsabil daca nu va acopera niciun contract de asigurare. Depinde de voi sa intrebati proprietarul despre asigurarea locuintei.

Proprietarul. se ocupa de asigurarea locuintei

Apoi, asigurati-va ca o clauza numita „renuntarea la orice recurs” sau „renuntarea la recurs” este inclusa in contractul de inchiriere, cu conditia ca proprietarul si asiguratorul sau sa renunte la orice recurs impotriva chiriasului in caz de daune (daune cauzate de apa sau incendiu) .). Va rugam sa retineti: acest tip de clauza nu scuteste chiriasul de orice raspundere fata de vecini sau terti.

Locatarul este acoperit de contractul sau de asigurare a locuintei

Mai frecvent, sunteti acoperit de propriul contract. Verificati daca include o „clauza de statiune” care va permite sa fiti protejat, la fel ca resedinta principala, in caz de dezastru. Cu toate acestea, deductibilele si limitele de compensare pot fi diferite; poate fi intelept sa le examinati printr-o garantie extinsa.

Aceasta garantie poate fi limitata in timp si spatiu: in multe cazuri, se aplica numai in primele 90 de zile de sedere si nu va acopera in strainatate.

Schimb de cazare

Confruntata cu costurile ridicate ale chiriilor, noua tendinta este schimbul de locuinte. Principiul este foarte simplu: sa va schimbati casa cu cea a unei alte persoane oriunde in lume pentru o anumita perioada, stabilita de comun acord intre cele doua parti.

Daca ati decis, va inregistrati pe un site web platit. Stii cum sa iti scoti in evidenta casa, sa fii specific, nu te zgarci la fotografii. Pentru a va restrange alegerea, toate site-urile ofera chestionare relativ complete, dar nu ezitati sa cereti informatii suplimentare si sa faceti schimb de e-mailuri multiple.

Apoi, semneaza un contract detaliat (plati pentru consumul de energie sau telefonic, ingrijirea animalelor sau plantelor etc.). Multe site-uri il ofera.

Se accepta in mod obisnuit ca inainte de a veni partenerii, va fi necesar sa curatati bine casa, sa faceti spatiu in dulapuri, sa furnizati cearsafuri si prosoape curate si sa lasati instructiuni pentru toate aparatele de uz casnic. (De la alarma la piscina) , numere de telefon si adrese utile, documentatie turistica, un stoc de produse de baza si ce sa pregatiti prima masa.

In cele din urma, retineti ca site-urile specializate in aceste schimburi joaca doar un rol intermediar. Daca pretind ca dezactiveaza conturile membrilor care s-au comportat incorect, nu contati pe ei pentru a remedia problemele; cel mai adesea se vor declara incompetenti.

0 Shares
You May Also Like
castigarea increderii in sine si depasirea provocarilor

De ce sa calatorim?

In acest scurt raport de teren si eseu cu privire la intrebarea “De ce sa calatoriti?” as dori…