De ce sa optezi pentru o masina in leasing?

De ce sa optezi pentru o masina in leasing?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, masina reprezinta o necesitate dat fiind faptul ca o folosim atat pentru a face naveta la servici, cat si pentru a ne deplasa oriunde avem nevoie.

Exista o multime de modalitati de a achizitiona un autoturism, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre leasing persoane fizice, care este o modalitate de achizitionare a unui autoturism pentru persoanele fizice.

Leasingul reprezinta in clipa de fata solutia cea mai simpla si drumul cel mai scurt catre o masina noua, dat fiind faptul ca ofera o serie importanta de avantaje.

Cei care opteaza pentru achizitionarea unui autoturism in leasing se pot bucura de posibilitatea platii unei rate lunare reduse, iar mai mult decat atat isi pot alege singuri valoarea avansului dar si durata perioadei de finantare pentru ca efortul financiar sa fie minim.

Un alt avantaj pentru cei care isi doresc o masina in leasing este acela ca au acces imediat la utilizarea acesteia, iar mai mult decat atat se bucura de un pachet de servicii integrate cum ar fi finantare, asigurarea prin intermediul asiguratorilor agreati la preturi foarte atractive, inmatriculare/ radiere si nu in ultimul rand procesare servicii vamale.

Persoanele fizice care isi doresc sa detina o masina in leasing au avantajul de a beneficia de cele mai bune servicii de consiliere, iar documentatia necesara pentru obtinerea unui autoturism in leasing este una simpla.

Leasingul auto pentru persoanele fizice dispune de o larga accesabilitate la finantare si nu necesita garantii, iar mai mult decat atat ofera alte trei mari avantaje si anume siguranta, transparenta si profesionalism.

Persoanele fizice care intentioneaza sa opteze pentru leasingul auto in lei nu trebuie sa isi faca griji pentru ca rata lor nu va depinde de cursul valutar.

Pentru cei interesati sa achizitioneze o masina in leasing, este important de mentionat faptul ca leasingul se desfasoara pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni. O caracteristica speciala si in acelasi timp obligatorie pentru achizitionarea unui autoturism in leasing o reprezinta polita de asigurare Full Casco, fara franciza si prin asiguratori agreati.

Dobanda de finantare pentru un astfel de credit este variabila si fara prag minim, revizuibila semestrial in functie de indicele Robor.

Un amanunt foarte important de mentionat pentru cei care isi doresc sa detina o masina in leasing este acela ca au posibilitatea unei ramburasi anticipate pana la expirarea contractului, insa vor avea de suportat o penalitate simtitoare. De ce? Pentru ca in acest fel compania de leasing isi asigura profitul.

Cei care opteaza pentru leasing auto pot chiar sa rezilieze contractul la cererea lor, insa vor fi nevoiti sa suporte o penalitate impunatoare, pentru ca firma de leasing sa isi poata acoperi pierderea financiara.

Aici marele dezavantaj este acela ca un client care a achitat sa zicem 55 de rate dintr-un total de 60 de rate, daca solicita rezilierea va ramane si fara bun, dar si fara banii pe care deja i-a achitat.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care ar fi indicat sa le cunoasca toti cei care isi doresc un autoturism in leasing.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…