De ce copiii invata despre calculatoare si iubesc robotica

De ce copiii invata despre calculatoare si iubesc robotica

0 Shares
0
0
0

Pentru ca micutul tau sa invete sa programeze un robot are nevoie mai intai de cursuri utilizarea calculatorului copii.

Robotica preda concepte stiintifice si matematice

Programele de robotica bune pentru copii faciliteaza invatarea stiintelor si a matematicii in interiorul salii de clasa. Seturile de robotica conecteaza conceptele de matematica si stiinta cu lumea reala. Copiii vor vedea diferite teorii stiintifice la lucru cu kitul de robotica. Aceste teorii includ utilizarea energiei electrice in furnizarea energiei robotului. Copiii pot intelege, de asemenea, notiunile de tensiune si forta atunci cand aleg materialele folosite in robot.

Conceptele matematice simple si complexe sunt, de asemenea, demonstrate in timpul asamblarii robotului. Copii vor vedea diferite forme geometrice in robot in timp ce le pun impreuna.

Robotica este distractiva

Programarea pe robotica este distractiva. Exista multe competitii in scoli care va pot ajuta copilul sa devina creativ si inovator. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalitati de a va introduce copilul in tehnologia informatiei si comunicarii (TIC) de la o varsta frageda. Copiii vor vedea intotdeauna robotica ca o activitate interesanta, mai degraba o activitate educationala.

O introducere in programare

Invatati sa programati un computer este o abilitate excelenta de a face studentii mai multe sanse sa obtina un loc de munca in viitor si sa castige mai multi bani in timpul vietii. Predarea elevilor tineri subiectul abstract al programarii poate fi o provocare provocatoare. Programarea este adesea prea complexa pentru a intelege majoritatea studentilor. Robotica este o introducere mai simpla si o introducere mai tangibila in programare.

Cand elevii programeaza roboti fizici, este mai usor pentru ei sa vada ce se intampla cand afla ce roboti pot si nu pot face. Ei invata abilitatile necesare pentru a crea instructiuni precise si exacte si sa se distreze in timp ce invata lectii valoroase.

Programarea prin robotica construieste incredere in sine

Robotii de constructie sunt foarte importanti deoarece pot ajuta copiii sa-si sporeasca increderea in sine si stima de sine. Cand un copil invata ca are capacitatea de a face mari dispozitive mecanice care sa poata controla lumea, el sau ea va fi auto-motivat si va face lucruri minunate.

Studiile arata ca, in fiecare luna, in Statele Unite se vand mai mult de 15 000 de drone. Aceasta inseamna ca exista o cerere mai mare pentru drone. In acest sens, sunt necesare mai multe minti in realizarea acestor dispozitive mecanice programabile. Prin practicarea programarii in robotica, copilului tau i se va garanta angajarea in viitor prin iesirea din restul.

Robotii sunt viitorul! Copiii care invata despre robotica la o varsta frageda vor avea o intelegere clara a modului in care functioneaza lumea. Ei vor avea o mana superioara asupra altor copii si vor gasi usor sa supravietuiasca intr-o lume in care tehnologia continua sa se schimbe.

Exista o idee care a castigat teren in discursul public in ultima vreme: Toata lumea ar trebui sa invete sa codifice. In ultimii cativa ani, ati fi putut sa va intrebati cel putin o data: “Ce este cu tot hype-ul de a face copiii sa codifice?”. Concluzie: Nu este vorba doar de hype!

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…