Cum va pot ajuta tigarile electronice sa renuntati la fumat?

0 Shares
0
0
0

Fumatul este un viciu foarte popular in randul romanilor. Acestia folosesc tigarile pentru relaxare si pentru a putea face fata dificultatilor zilnice, desi cu toti cunosc efectele nocive ale acestora. Tot mai multi oameni incearca sa renunte la acest obicei toxic prin diferite metode, fie prin eliminarea lor completa, prin apelarea la plasturi sau guma de mestecat cu nicotina, insa de cele mai multe ori aceste variante au sanse mici de succes.

Cu toate acestea, in ultimii ani, tigarile electronice au sesizat o cota importanta din piata tutunului, devenind metoda alternativa preferata de a consuma nicotina.

Unele dintre cele mai mari probleme pe care le confrunta un fumator sunt experienta sociala si placerea oferita de consumul de nicotina. Momentele stresante pot fi combatute mult mai usor cu o tigara fumata impreuna cu prietenii sau colegii de la job, devenind o rutina placuta ce poate fi greu de abandonat. Insa cu ajutorul unei tigari electronice, puteti face tranzitia mult mai usor decat credeti.

Trei motive sa alegi tigarea electronica

1.      Mai sanatoase pentru dumneavoastra si cei din jur

Una dintre cele mai importante avantaje si argumente pentru a renunta la tigarile clasice in favoarea celor electronice este mentinerea sanatatii personale la un nivel optim. Toata lumea cunoaste faptul ca fumatul este nociv pentru organism, lucru ce se datoreaza celor peste 7000 de chimicale si a celor peste 60 de substante carcinogene.

De asemenea, fumatul la mana a doua si a treia au fost cercetate intensiv si a fost descoperit faptul ca pot provoca afectiuni pulmonare celor din jurul dumneavoastra. Studiile privind tigara electronica sunt inca la inceput, insa s-a constatat ca sunt mai sanatoase atat pentru sanatatea personala, cat si pentru cei din jur, lucru ce se datoreaza lipsei substantelor nocive din lichidul de vapat.

2.      Puteti experimenta in continuare momentele sociale intr-un mod mai placut

Neputinta de a va bucura de experientele sociale alaturi de o tigara poate fi una dintre cele mai mari obstacole in drumul unui fumator. Insa, cu ajutorul unei tigari electronice, nu trebuie sa renuntati la aceasta rutina, fiind un mod mult mai placut de a va relaxa impreuna cu prietenii.

3.      Un gust si un miros mai placut

Cei care fumeaza tigari clasice stiu cat de neplacut este gustul acestora si mirosul pe care il lasa pe haine si maini. Lichidele de vapat comercializate au nenumarate arome gustoase din care puteti alege, putand in acest fel sa va ofere o experienta mult mai placuta.

Drumul de a va lasa de fumat poate fi lung, insa nu trebuie sa fie si greu. Cu ajutorul unei tigari electronice, va puteti bucura de nicotina si de un mod mai sanatos de a fuma, oferindu-va in cele din urma oportunitatea de a renunta definitiv la acest obicei.

0 Shares
You May Also Like