Cum sunt decorati cei mai originali brazi de Craciun din lume?

0 Shares
0
0
0

Exista mii de brazi de Craciun care sunt montati in intreaga lume in acest sezon festiv. Cu toate acestea, exista unii care ies in evidenta mai presus de toate: mari, moderni, plini de viata, lucrati manual etc. Aici veti gasi cei mai spectaculosi si va spunem unde ii puteti admira..

Cel mai frumos

Unele orase au brazi care impresioneaza prin frumusetea lor. Unii dintre ei sunt traditionali, in timp ce altii sunt propuneri mai moderne si mai riscante.

Galaerías Lafayatte, Paris, Franta

Galeries Lafayatte sunt situate in Paris, capitala Frantei. Acest centru comercial surprinde intotdeauna cu brazi de o mare frumusete si care impresioneaza pe toti cei care merg sa-i vada. Modelul se schimba in fiecare an, adaugandu-se alte instalatii de brazi, alte globuri si decoratiuni.  Poti cumpara inclusiv instalatie perdea luminoasa.

In 2016, artistul Lorenzo Lapace a fost cel care l-a proiectat. Se compunea dintr-un brad realizat in intregime din hartie. Intregul brad a fost decorat sub premisa “Extra Polar Christmas”, deoarece au fost reprezentati ursi polari care au mers acolo dupa topirea Polului Nord.

Aceasta tema a fost aleasa pentru ca a fost un proiect de solidaritate care a avut ca scop cunoasterea importantei biodiversitatii si conservarea planetei. A fost chiar dezvoltata o aplicatie pentru telefonul mobil.

Byblos, Liban

Pe de alta parte, desi in Liban majoritatea populatiei este musulmana, exista, de asemenea, un procent semnificativ de crestini. Prin urmare, in orasul Byblos, in fiecare an este montat un specimen care se remarca pentru frumusetea si farmecul sau.

Strasbourg, Franta

In Strasbourg, un oras din Alsacia, Franta, in fiecare Craciun putem gasi cea mai veche piata din Franta, deoarece are aproape 450 de ani. Langa ea nu puteti rata un brad mare care se ridica deasupra cladirilor.

Piata Orasului Vechi, Praga, Republica Ceha

Piata Orasului Vechi este centrul cultural si turistic al Pragai. Prin urmare, acesta este locul in care este plasat cel mai important brad din oras. Acest lucru este de obicei natural si impodobit cu lumini.

In jurul acestuia, este amenajat un market de Craciun unde puteti cumpara obiecte lucrate manual si mancare tipica ceha.

Kitte Mall, Tokyo, Japonia

Un alt model care atrage atentia pentru frumusetea sa este cel al centrului comercial Kitte, din Tokyo, Japonia. Acesta este alb si are aspectul de a fi complet inzapezit.

Desi centrul a fost deschis in 2013, decorarea sa de Craciun este deja populara si a devenit una dintre cele mai proeminente din orasul japonez.

Cel mai urat

Canary Wharf, Londra, Regatul Unit

In Londra au decis sa dea o utilizare decorativa semafoarelor, iar pentru aceasta au creat asa-numitul Traffic Light Tree.

Acest monument este pe tot parcursul anului in complexul Canary Wharf. Se compune din 75 de seturi de lumini care sunt controlate de computer. A inspirat si alte orase, cum ar fi Berlinul, unde au fost adaugate semne rutiere si alte elemente.

Junction, Texas, Statele Unite ale Americii

Vanatoarea de cerbi este foarte populara in Junction, apartinand statului american Texas. De aceea, acolo puteti gasi Arborele cornului cerbului, facut cu coarne de cerb. Desi este acolo pe tot parcursul anului, de Craciun este decorat cu lumini.

Nu sunt singurii copaci din Statele Unite alcatuiti din materiale oarecum ciudate. In Rockland bradul este facut din capcane de homar.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…