Cum se editeaza clipurile video pe Android?

Cum se editeaza clipurile video pe Android?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente au nevoie de un sistem de operare pentru a putea functiona, iar sistemul de operare Android este fara doar si poate, cel mai popular. Cei mai multi producatori de smartphone-uri de pe piata, vin in intampinarea utilizatorilor cu telefoane care au acest sistem de operare, iar Samsung este un asemenea producator.

Majoritatea telefoanelor Samsung, mai ales atunci cand discutam despre cele din gama de produse high end, functioneaza ireprosabil daca sunt pastrate intr-o husa Samsung, si daca au o folie de protectie pe ecran.

Utilizatorii care detin asemenea telefoane, de la cel mai renumit producator de smartphone-uri de pe piata, isi pot instala absolut orice aplicatii doresc, iar dispozitivele lor vor funciona ireprosabil.

Unii utilizatori aleg sa isi instaleze aplicatii ale tuturor retelelor de socializare, pentru ca le place sa isi petreaca timpul online cu prietenii virtuali. Alti utilizatori isi indreapta atentia spre aplicatii de tip GPS cum ar fi Waze sau Google Maps.

Exista utilizatori care cauta cele mai eficiente aplicatii pentru a-si edita fotografiile pe care ulterior le vor posta pe retelele de socializare, in timp ce exista si utilizatori care aleg sa isi editeze clipurile video.

In aceasta privinta, exista diferite aplicatii care pot fi instalate pe telefoanele Samsung, si care pot fi considerate o alegere ideala pentru a edita clipurile video. Randurile care urmeaza va prezinta unele dintre aplicatiile de acest gen. Deci, trebuie sa cititi, mai ales daca detineti un telefon de la Samsung, sau un orice alt telefon mobil cu sistemul de operare Android.

Funimate

Editorul video Funimate este perfect pentru a crea cu usurinta videoclipuri distractive. Poate transforma instantaneu momentele de zi cu zi in videoclipuri creative si permite optiuni de partajare automata pe diferite site-uri sociale.

Are cateva sute de efecte video avansate, care sunt concepute pentru a se potrivi perfect pentru editarea videoclipurilor scurte. Puteti face chiar boomerang-uri video scurte, care pot fi distractive.

Funimate necesita conectarea inainte de a utiliza aplicatia. De asemenea, puteti obtine adepti si puteti urmari alte conturi din acesta. Este una dintre cele mai bune aplicatii gratuite de editare video, dar anunturile afisate pot fi enervante.

Caracteristici speciale ale Funimate:

  • Peste 100 de efecte video avansate pentru a crea videoclipuri interesante.
  • Efecte DIY din fotografii preexistente stocate in smartphone-ul dvs.
  • Functie pentru a crea videoclipuri colab cu prietenii.
  • comunitate video dedicata Funimate.

Magisto

Magisto este o aplicatie excelenta de editare video pentru cei care nu au o experienta formala de editare video. Combina clipuri video, fotografii, muzica, text, efecte video si filtre video pentru a va ajuta sa realizati un videoclip excelent fara prea mult efort. Doar selectati unul sau mai multe videoclipuri si o melodie pentru coloana sonora, iar aplicatia va crea automat un videoclip in cateva minute.

Magisto foloseste un AI sofisticat care analizeaza videoclipurile si alege cele mai interesante fragmente. De obicei, produce un rezultat excelent in realizarea videoclipurilor. Daca sunteti nou in editarea video, aceasta este o alternativa gratuita excelenta, cu unele achizitii in aplicatie.

Caracteristici speciale ale Magisto:

  • Functie excelenta de editare automata.
  • Optiune directa pentru a partaja videoclipuri pe Facebook, WhatsApp, Instagram, Vimeo, YouTube si Twitter.
  • Instrumente avansate pentru vloggeri si marketing.

Alive Movie Maker

Alive Movie Maker este un alt instrument de editare video demn de a fi pe aceasta lista cu cele mai bune aplicatii de editare video. Aplicatia este complet gratuita, cu instrumente de editare video intuitive, usor de manevrat. De asemenea, ofera un mijloc eficient de a realiza videoclipuri 16: 9 sau videoclipuri pentru Instagram in format patrat.

Cea mai buna parte a aplicatiei este ca exista o intreaga comunitate de videografi care isi partajeaza montajele in aplicatia Android. In general, aplicatia este utila pentru realizarea de videoclipuri scurte, dar afiseaza o multime de reclame, care pot fi foarte deranjante.

Efectele de animatie pentru piese de miscare si efectele de animatie de text reprezinta o caracteristica speciala a acestei aplicatii, la fel ca si faptul ca are o multime de autocolante, dar si filtre si efecte cinematografice.

0 Shares
You May Also Like