Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

0 Shares
0
0
0

Cum-poti-purta-o-brosaCu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba de accesorii, dat fiind faptul ca optiunile pentru ele sunt mult mai multe, in comparatie cu optiunile barbatilor de a purta accesorii.

Unul dintre accesoriile purtate de catre femei inca de pe vremea Imperiului Roman, este brosa, care a fost pentru o perioada de timp accesoriul preferat al femeilor, apoi a iesit din tendinte, pentru ca in ultimul timp, sa redevina un accesoriu popular in randul doamnelor si domnisoarelor.

Exista atat de multe modele de brose, incepand de la brose elegante la brose mari, iar exemplele pot continua. Aceasta este o veste mare pentru femeile care indragesc acest acceosoriu, pentru ca in aceste conditii, au mai multe posibilitati de a purta o brosa.

In randurile care urmeaza, vom prezenta cateva exemple in care poate fi accesorizata o tinuta folosind o brosa. Cititi pana la final, iar apoi cu siguranta veti dori sa ca completati tinutele cu un asemenea accesoriu.

  1. Brosa clasica, o alegere sigura de fiecare data

Fara doar si poate, atunci cand vine vorba de brosele clasice, asa cum spuneau si bunicile noastre, acestea se poarta “in piept”. Purtarea unei brose clasice in piept, este cea mai populara modalitate de a purta un asemenea accesoriu.

Doamnele si domnisoarele pasionate de aceste accesorii, pot alege sa ataseze o brisa pe un sacou, pe o rochie, pe o jacheta sau pe un pulover. Accesoriul trebuie atasat la jumatatea distantei dintre deschiderea hainei si umar.

In ceea ce priveste articolele de vestimentatie confectionate din materiale mai compacte, se recomanda purtarea unei brose statement, care sa fie mai mare si mai grea.

  1. Brose fancy la refer

Reverul este un alt loc ideal pentru atasarea unui astfel de accesoriu, indiferent ca este vorba de reverul unui sacou sau al unui palton. Doar alegeti sa atasati o brosa la reverul unei astfel de piese de vestimentatie, si observati cum vi se schimba total aspectul.

  1. Brosa atasata gentii de dama de toate zilele

Geanta de dama este unul dintre accesoriile de baza ale femeilor. Nu prea vedem femei care sa iasa pe strada fara a avea geanta pe umar. Ei bine, se poate atasa o brosa chiar si unei genti de dama, iar astfel se va produce “accesorizarea accesoriului”.

  1. Adaugarea brosei pe caciula

Pe timpul sezonului rece, si femeile (nu doar barbatii) poarta caciula. Ei bine, atasarea unei brose poate fi o idee inspirata pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa iasa in evidenta. Pentru o caciula simpla, neagra, o brosa mare si colorata poate fi accesoriul ideal.

Pentru sezonul de primavara sau chiar si pentru sezonul de toamna, o brosa poate fi atasata unei palarii.

  1. Adaugarea brosei in par

Unele femei aleg sa isi ataseze brose in par, pentru a iesi in evidenta. Atunci cand poarta tinute elegante, cu siguranta femeile isi pot indrepta atentia si spre brose elegante, iar o asemenea brosa in par, poate fi acel ceva, care sa creeze o tinuta cu adevarat fabuloasa.

0 Shares
You May Also Like