Configurarea unei afaceri in Israel

Configurarea unei afaceri in Israel

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care situatia dvs. financiara este una foarte buna si va ganditi sa incepeti o afacere in strainatate, cu siguranta puteti sa va indreptati atentia spre Israel. Multi oameni potenti financiar din fiecare colt al lumii au afaceri in Israel, asa ca ati putea incepe si dvs. o afacere in aceasta tara ar trebui sa cunoasteti cateva detalii importante.

Atmosfera afacerilor israeliene si a intalnirilor de afaceri este destul de relaxata. In calitate de cetatean strain care investeste bani intr-o afacere in aceasta tara, va trebui sa aveti un standard mai ridicat de imbracaminte decat partenerul dvs. Mergeti la prima intalnire intr-un costum si cravata (sau o bluza si o fusta oficiala, dupa caz).

Acum ca stiti aceste detalii, este important sa vedem cum si de unde se porneste o afacere in Israel.

Cum sa va inregistrati afacerea in Israel

Inregistrarea unei afaceri in Israel necesita destul de multa documentatie, asa ca mai mult ca sigur veti avea nevoie de serviciile unui avocat firme Israel, care sa va ajute sa va inregistrati afacerea. Potrivit guvernului, este nevoie de doua pana la trei luni pentru a inregistra o companie.

Exista sase tipuri de intreprinderi in Israel: companie, companie straina, auto-angajat, parteneriat, organizatii non-profit si corporatii.

Companiile sunt cele mai obisnuite tipuri de afaceri din Israel si, cel mai probabil, va veti inregistra ca o companie privata sau publica. Companiile private trebuie sa aiba un director si cel putin un actionar. Companiile publice sunt inregistrate pe piata bursiera din Israel si trebuie sa aiba cel putin sapte actionari.

Daca va inregistrati ca o companie straina in Israel, compania dvs. va avea statut de sucursala sau de filiala.

Inregistrarea procesului de afaceri

In Israel, toate intreprinderile se inregistreaza in acelasi format de baza, indiferent de categoria de afaceri (aceasta include intreprinderile care desfasoara activitati independente si organizatiile non-profit).

O afacere trebuie sa obtina mai intai documentele de inregistrare necesare de la un avocat. Avocatul le certifica pentru o taxa. Formularele includ:

  • Formularul nr. 1 (acesta este formularul grefierului, iar avocatul dvs. il va primi pentru dvs.);
  • Memorandumul asociatiei (descrierea obiectivelor si responsabilitatilor directorului si ale actionarilor);
  • Actul constitutiv semnat de actionarii initiali;
  • Declaratia de avere a directorilor.

Apoi, avocatul transmite documentele Registratorului companiilor. Majoritatea documentelor pot fi in engleza, ebraica si araba, insa statutul trebuie sa fie in ebraica.

Dupa inregistrarea la Registratorul companiilor, va trebui sa va inregistrati la alte doua departamente guvernamentale: Departamentul pentru Impozitul pe Venit si Directia Vama si TVA. Acestea sunt ambele organe din cadrul Ministerului de Finante si nu percep taxe de inregistrare. Va trebui sa aduceti copii ale documentelor de inregistrare specificate mai sus acestor departamente.

In cele din urma, trebuie sa va inregistrati compania la Institutul National de Asigurari (NII). In calitate de angajator, efectuati plati de asigurari nationale si fonduri de sanatate catre Institutul National de Asigurari in numele angajatilor dvs. De asemenea, deduceti platile de impozit pe venit din salariile angajatilor, pe care le trimiteti apoi Departamentului pentru impozitul pe venit.

Inregistrarea in afaceri trebuie reinnoita anual, insa acest lucru vi-l va aduce la cunostinta avocatul dvs.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…