Ce rol are senzorul pentru pardoseala?

Ce rol are senzorul pentru pardoseala?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, din ce in ce mai multi romani care si-au construit case, sau chiar si cei care deja aveau case de mai de mult construite, au inceput sa renunte la ideea de a avea incalzire clasica in locuinta.

Daca va intrebati care este motivul, ei bine, aceasta este reprezentat de incalzirea in pardoseala, care in ultimii ani castiga din ce in ce mai mult teren in fata incalzirii clasice.

Incalzirea in pardoseala este mult mai eficienta decat incalzirea clasica, nu necesita spatiu pentru calorifere, incalzirea in pardoseala nu este deloc vizibila dar se simte foarte bine pentru ca ofera o temperatura foarte placuta in incapere.

Dat fiind faptul ca in ultimii ani este din ce in ce mai adoptata aceasta varianta de incalzire a locuintei, in cele ce urmeaza veti descoperi cateva detalii interesante despre senzorul de podea care face parte din acest sistem de incalzire.

Cum detecteaza senzorul de podea temperatura pentru Incalzire electrica in pardoseala?

Cea mai eficienta metoda de a conduce si de a controla incalzirea prin pardoseala electrica este prin utilizarea unui controler care are un senzor de podea atasat care este amplasat in podea intre cablurile de incalzire.

Senzorul de pardoseala trebuie sa fie amplasat in interiorul unei conducte tubulare care se scurge pe spatele peretelui si in constructia podelei, iar acest lucru inseamna ca senzorul poate fi protejat de sapa sau de adeziv, astfel incat sa nu se produca daune, dar senzorul poate fi usor tras pentru a fi alimentat si daca este necesar pentru a fi inlocuit.

Cablul senzorului este un cablu semnal / clopot si are o sonda la capatul senzorului care detecteaza temperatura. Prin pozitionarea in partea superioara a cablului de incalzire, temperatura este mai reactiva si este mai putin influentata de modificarile temperaturii ambientale, ceea ce inseamna ca sistemul se va regla in mod constant fara a mai fi nevoie de perioade lungi de timp.

Desi controlerul de pe perete poate fi comutat pentru citirea temperaturii ambientale, nu este de preferat aceasta optiune. Este mult mai indicat sa optati pentru incalzirea prin pardoseala, deoarece poate fi usor influentata de curenti, lumina soarelui, temperaturi ridicate etc, ceea ce inseamna ca sistemul dvs. de incalzire in pardoseala va functiona in mod constant sau deloc.

Ei bine, in conditiile in care aveti nevoie de senzori pentru pardoseala sau de orice alte componente necesare pentru sistemul de incalzire prin pardoseala a locuintei, cu siguranta Salus Romania va ofera cele mai bune solutii pentru automatizari incalzire in pardoseala 2019.

Chiar si in cazul in care intentionati sa inlocuiti vechiul termostat de camera de acasa, tot la Salus puteti sa apelati, pentru ca aici se pot gasi cele mai noi si cele mai performante termostate wireless.

Asadar, incalzirea in pardoseala castiga foarte mult teren in fata incalzirii clasice a locuintei, asa ca in cazul in care intentionati sa optati pentru acest tip de incalzire a locuintei, la Salus veti putea descoperi termostate sau alte componente necesare pentru incalzirea in pardoseala.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…