Nunta - unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta

Nunta – unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta

0 Shares
0
0
0

Gratioasa, cu trena sau fara, dantela sau pietre pretioase, rochia de mireasa este un adevarat simbol al puritatii, al inceperii unei noi etape din viata unui om. Din punct de vedere istoric, celebrarea nuntii a fost intotdeauna un moment de fast in care mirele si mireasa erau in centrul atentiei.

Desi in contemporaneitate vorbim deseori despre o rochie de mireasa care trebuie sa fie in intregime de culoare alba, in perioadele istorice anterioare culorile variau si erau influentate primordial de credinta in zei. Astfel, in Evul Mediu vorbim despre rochii de mireasa in culori puternice si combinate divers in timp ce Epoca Victoriana se distinge prin trene lungi, impunatoare.

Desi tragismul istoriei s-a dovedit a fi o constanta in timp, rochia de mireasa, indiferent de stilul si croiala sa, a ramas in timp un simbol atasat ceremoniei nuntii. Astazi vorbim despre modele si culori diverse, dimensiuni si preturi accesibile care transforma alegerea rochiei de catre mireasa intr-un adevarat proces.

Fiindca bugetul este si el un reper important pentru achizitie, majoritatea doamnelor si domnisoarelor consulta grila de rochii de mireasa Cluj preturi pentru a se orienta din punct de vedere financiar. Pe langa partea de buget, este foarte important sa vizualizati alegerea rochiei de mireasa drept o parte esentiala a evenimentul care va creeza emotii. Alaturi de prietenele dumneavoastra, vizualizati modelele si stilurile dorite, traiti cu adevarat momentul deosebit de frumos.

Stim cat de important este pentru orice femeie ca rochia de mireasa sa fie exemplara, potrivita caracterului si personalitatii celeia care o poarta. Pentru a va putea fi de folos in documentarea prealabila, sistematizam cateva sfaturi esentiale despre cum nu trebuie sa procedati atunci cand alegeti rochia de mireasa.

Autocunoasterea si perseverenta in identificarea rochiei mult visate

Entuziasmul este o stare frenetica ce modeleaza comportamentul uman, transformandu-l pe alocuri in irational. In tandem cu aceasta realitate, va recomandam sa nu incepeti cautarea rochiei de mireasa prea devreme din mai multe motive.

In primul rand, exista posibilitatea ca achizitia rochiei cu un an inainte de nunta sa va puna in situatia in care, observand un alt model, sa renuntati la cea deja cumparata. Versatilitatea femeilor in materie de vestimentatie este foarte bine cunoscuta si prin urmare, va recomandam sa va oferiti 3 luni inainte de eveniment pentru identificarea rochiei ideale.

In al doilea rand, chiar daca aveti un corp de invidiat, exista posibilitatea ca in 12 luni acesta sa sufere modificari. Pentru a evita interventii repetate la croitorie pe modelul ales, asigurati-va ca dimensiunile dumneavoastra sunt cele dinainte de momentul nuntii.

Un alt sfat important este reprezentat de perceptia asupra stilurilor. Multe femei considera ca isi cunosc foarte bine preferintele in materie de vestimentatie si ca acestea pot fi aplicate si rochiei de mireasa. Total gresit! Nu va lasati incriptata intr-un stil anume, fiti versatila si probati rochii diverse pentru a putea identifica rochia potrivita.

Sub presiunea diverselor sfaturi s-ar putea sa alegeti o rochie care nu va place in totalitate. Faceti abstractie de parerile celor din jur si alegeti un model care sa va reprezinte fiindca dumneavoastra veti fi regina balului.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…