Locuri de munca pentru femei in strainatate

Locuri de munca pentru femei in strainatate

0 Shares
0
0
0

In Romania exista o multime de persoane care nu sunt multumite de situatia lor financiara, si se gandesc sa plece la munca in strainatate, asa ca atunci cand gasesc o firma recrutare forta munca strainatate, cauta informatii despre locurile de munca pe care le-ar putea ocupa.

Aceste firme care recruteaza persoane pentru munca in strainatate colaboreaza cu diferite alte firme din strainatate si plaseaza personal in diferite domenii de activitate.

De exemplu, exista femei care aleg sa plece in strainatate prin intermediul unei astfel de firme pentru a lucra ca si cameriste in diferite hoteluri sau pensiuni. Unele dintre acestea au norocul de a beneficia de cazare si mancare, asa ca vor economisi foarte multi bani.

Alte femei care lucreaza in acelasi domeniu sunt insa nevoite sa isi suporte din propriul buzunar cazarea si mancarea, insa reusesc totusi sa puna deoparte cateva sute bune de euro din salariul lunar, plus ca mai pot primi bacsisuri din partea clientilor.

Unele femei ajung sa lucreze in strainatate prin diferite restaurante, unele ajung sa fie bucatarese sau ajutor de bucatar, altele chelnerite, insa tot ce conteaza este faptul ca lucrand in strainatate castiga mult mai multi bani decat acasa.

Exista agentii de plasare a fortei de munca in strainatate care cauta femei dispuse sa lucreze in azile de batrani in strainatate, sau care sunt dispuse sa ingrijeasca persoane bolnave la domiciliu, iar astfel de locuri vin cu multe avantaje, precum cazare si mancare, asigurare medicala sau alte bonusuri, iar salariile sunt foarte atractive.

Absolventele scolilor post liceale care detin licenta pentru a ocupa un post de asistent medical, pot trece si ele pragul unor astfel de agentii, si pot avea norocul de a fi selectate pentru a lucra intr-un spital din strainatate.

Cu siguranta in spitalele din tari precum Germania, Austria sau Anglia de exemplu, salariile sunt mult mai mari decat cele din spitalele din tara, asa ca este firesc ca asistentele medicale sa isi doreasca o cariera intr-un spital din strainatate.

Printre femeile care isi doresc sa plece la munca in strainatate, se afla si femei din mediul rural care au experienta in munca din domeniul agriculturii, asa ca ele isi doresc sa lucreze in acest domeniu si in strainatate. Exista agentii care plaseaza forta de munca si in acest domeniu de activitate in strainatate, astfel ca firmele pot duce muncitori romani in Germania de exemplu, sau in alte tari.

Munca la cules de legume de exemplu (rosii sau castraveti), munca la cules de fructe sau chiar si munca la sortat de fructe si legume le poate aduce doamnelor venituri substantiale. Aici este important insa de precizat faptul ca femeile care merg la munca in strainatate in domeniul agriculturii, de regula merg cu contracte determinate, care au o valabilitate de doar cateva luni de zile.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple in ceea ce priveste locurile de munca pe care le pot avea femeile din Romania in strainatate. Acestea locuri de munca se pot gasi si in Romania, dar in strainatate sunt mult mai bine platite.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…