Cum se aleg pantalonii de dama in functie de inaltime?

Cum se aleg pantalonii de dama in functie de inaltime?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca rochiile sunt cele mai indragite articole de vestimentatie de catre femei, majoritatea doamnelor si domnisoarelor, au in garderoba mai multe perechi de pantaloni de dama, decat rochii.

Acest lucru nu trebuie sa ne surprinda in conditiile in care pantalonii pot fi purtati si cand temperatura de afara nu este tocmai placuta. In plus, pantalonii pot fi purtati la diferite ocazii.

De mentionat este faptul ca multe doamne si domnisoare tin foarte mult cont de inaltime atunci cand isi aleg pantalonii, asa ca vom discuta in urmatoarele randuri despre acest aspect.

Statura miniona

Cu siguranta femeile care sunt mici de statura nu pot sa poarte toate tipurile de pantaloni pentru ca nu ar arata bine. Aceste femei trebuie sa isi indrepte atentia spre acei pantaloni pentru femei care sa le alungeasca silueta, si care sa le subtieze silueta.

Pentru femeile mici de statura, pantalonii eleganti, iar aici putem sa amintim pantalonii in carouri cu dunga verticala, pot sa reprezinte cea mai buna solutie.

Totodata, pentru femeile mici de statura, o alta optiune interesanta poate fi reprezentata de o pereche de pantaloni cu talie inalta, pentru ca in acest el se va crea impresia falsa a unei inaltimi mai mari cu cativa centimetri.

Deasemenea, mentionam faptul ca pentru femeile inalte, chiar si pantalonii evazati pot sa reprezinte o solutie foarte buna, asta in conditiile in care se vede macar botul pantofului. Femeile care se afla in aceasta situatie si care au de gand sa poarte jeansi, ar fi indicat sa opteze pentru o croiala dreapta, iar pantalonul sa treaca mai jos de glezna, iar astfel silueta va fi scoasa in evidenta. De evitat sunt pantalonii cu talie joasa.

Statura medie

In aceasta categorie includem femeile care au inaltimea cuprinsa intre 1.65 si 1.75 m. De regula, aceasta statura le avantajeaza pe femeile carora le place sa paorte pantaloni, pentru ca pot sa isi indrepte atentia spre mai multe tipuri de pantaloni care se gasesc pe piata.

Femeile care au statura medie, au posibilitatea de a purta o pereche de jeansi, insa isi pot indrepta atentia si spre salvari sau pantaloni de dama office, ori spre pantaloni de dama evazati.

Pentru femeile care au statura medie si o silueta supla, sunt perfecti pantalonii conici care sunt subtiati in partea inferioara, dar si pantalonii mulati. Deasemenea, aceste femei pot alege sa poarte pantaloni cu talie joasa.

Statura inalta

Femeile care au peste 1.75m, sunt considerate a fi femei inalte. Pentru aceste femei sunt indicati pantalonii eleganti de dama, pantalonii de tip office deasemenea pot reprezenta o soutie.

Deasemenea, femeile inate isi pot indrepta atentia si spre jeansii universali in varianta skinn. Nu trebuie sa uitam nici pantalonii in dungi, care se potrivesc perfect pentru femeile inalte.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunoasca femeile care intentioneaza sa isi cumpere pantaloni de dama. Din fericire se gasesc o multime de modele de pantaloni pentru fiecare femeie, asa ca in functie de inaltime, fiecare doamna sau domnisoara isi poate alege fiecare perechea de pantaloni.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…