Cum iti alegi meciurile pentru biletul zilei?

0 Shares
0
0
0

Biletul zilei este despre ponturile bune dintr-o zi. Despre cum alegi unul din toate acestea, este o alta poveste. Sunt sute sau chiar mii de evenimente, din sporturi diferite, astfel ca ai la fel de multe optiuni de pariu. Iata ce ar trebui sa faci pentru a selecta meciurile pentru biletul zilei.

#1 Alege un singur sport

Nu poti fi specialist in prea multe, de aceea este important sa te axezi pe unul singur, pe care de altfel il stii foarte bine. Desigur ca vei avea nevoie si de surse de informare, asadar poti alege variante biletul zilei de la Piatadeponturi.ro.

#2 Pariuri cu sanse de reusita

Pariurile single permit sa mergi pe variante ceva mai riscante, tinand cont de cota si sansele de castig. Atentie insa, la biletul zilei lucrurile stau altfel. Aici ai mai multe selectii, iar daca una este pierduta, pierzi tot biletul.

Alege pariurile in care ai incredere si nu te uita neaparat la faptul ca o cota este ceva mai mica. Ar fi ideal ca acestea sa nu fie foarte mici.

#3 De preferat sa joci pe echipe constante

Spun jucatorii mai experimentati ca o regula importanta la biletul zilei este de a juca constant, incercand sa eviti surprizele. Asta nu inseamna ca daca o echipa face greseli dupa greseli tu vei continua sa pariezi pe ea. Ai fi naiv sa faci asta.

Spre exemplu, daca o echipa a fost implicata in meciuri in care au tot fost surprize, atunci ar fi bine sa iti cauti un teren sigur. Informeaza-te despre acest subiect si din cadrul paginii Piatadeponturi.ro.

#4 Evita acele meciuri si derbiy-uri fara miza

Pentru o formatie ce a iesit campioana, a retrogradat sau nu are miza, cauza fiind diversa, atunci vei evita astfel de cazuri. De asemenea, derby-urile locale sunt si ele de evitat pentru ca ambele echipe vor incerca sa se autodepaseasca, iar rezultatele nu vor mai conta la fel de mult.

Cum faci biletul zilei corect

Alte recomandari se refera la faptul ca biletul zilei sa contina doar duble cota 2 sau evenimente single. In general, un bilet de acest gen ar trebui sa aiba maximum 4-5 meciuri, ceea ce ar fi mai mult decat suficient. O alta varianta ar fi cel putin a juca in sistem si anume daca nu iti iese un joc sau doua in functie de sistemul ales, tot vei avea biletul zilei castigator, dar cu un profit mai mic.

Banii investiti in biletul zilei sunt importanti si ar trebui setat in functie de bugetul fiecaruia. Este de evitat a face cota cat mai mare pe bilet, cu gandul la ce castig va rezulta din asta. Este mai bine sa ridici miza, decat sa cresti gradul de risc pe tichet. De asemenea, tine cont si de dificultatea biletului, ce meciuri si ce cote ai. La un bilet cu o cota mica, bine analizat, riscul este de a pierde mai multi bani.

Informeaza-te despre acest subiect, in detaliu, si din cadrul paginii https://piatadeponturi.ro/.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…