Casa inteligentă Salus Controls pentru confortul tău

0 Shares
0
0
0

Casa inteligentă Salus Controls pentru confortul tăuPentru a înțelege ce înseamnă casa inteligentă Salus Controls, ar trebui mai întâi să știi că Salus Controls este o companie modernă care lucrează pentru a satisface nevoile clienților săi, de a obține soluții inovatoare în gestionarea sistemelor de încălzire.

Principalele sarcini pe care și le propune compania SALUS sunt sistemele ușor de instalat, control comod, calitate și fiabilitate ridicate, confort pentru utilizator și economii de energie. Spre exemplu, termostatul Salus Controls Smart Home îți permite să controlezi încălzirea din afara casei.

Pentru a face acest lucru, va trebui să instalezi aplicația Salus Smart Home, care în fiecare an devine mai convenabilă și mai ușor de utilizat.

Principiul de funcționare

Elementul principal al acestui sistem este coordonatorul de rețea Gateway, care organizează și distribuie adresele IP între elementele de rețea și apoi controlează funcționarea tuturor dispozitivelor.

La coordonatorul Zigbee pot fi conectate până la 30 de termostate. În fiecare cameră este instalat un termostat, care va lua citiri ale temperaturii din cameră și o va compara cu cea setată de tine.

În funcție de citiri, trimite comenzi către dispozitivele conectate: podea caldă, cap termic, servomotor sau centrală termică. La rândul lor, dispozitivele îndeplinesc sarcina care le-a fost atribuită și măresc sau micșorează alimentarea cu lichid de răcire.

Pentru a controla încălzirea, ai nevoie de Gateway universal de internet Salus, termostat digital Salus, cap termic Salus, aplicație gratuită pe smartphone-ul tău pentru SALUS Smart Home.

Pentru a controla încălzirea convectorului, ai nevoie de: Gateway universal de internet Salus, termostat digital Salus, modul regulator Salus (pentru convectoare cu ventilatoare de curent continuu), precum și aplicația gratuită pe smartphone-ul tău pentru SALUS Smart Home.

Casa inteligentă Salus Controls – Multifuncționalitate

Sistemul inteligent Salus Control are capacitatea de a controla toate elementele tehnice ale casei tale legate de căldură: încălzire prin radiator, încălzire prin pardoseală, alimentare cu apă caldă, răcire.

Controlul temperaturii sistemului de încălzire și controlul încălzirii prin pardoseală are loc într-un singur sistem integrat în funcție de nevoile tale: creșterea sau reducerea temperaturii în casă înainte de sosire, pornirea sau oprirea apei calde, setarea regimurilor individuale de temperatură pentru fiecare cameră, programarea încălzirii / oprire și încălzire prin pardoseală, în funcție de programul săptămânal, luând în considerare setările individuale (Noapte, Vacanță, Petrecere).

Casa inteligentă Salus Controls  – Confort

Controlul încălzirii prin pardoseală și prin radiatoare îți permite să setezi întotdeauna temperatura optimă din locuința ta printr-o simplă apăsare de buton. Termostatele și capetele termice îți oferă confort maxim în orice moment al zilei, indiferent de vremea de afară.

Telecomanda din dotare este utilizată pentru încălzirea prin radiatoare, prin pardoseală și pentru apă caldă. Poți controla și seta sarcini pentru sistemul tău de încălzire de oriunde din lume utilizând telefonul sau computerul. Pentru aceasta, este necesară doar prezența internetului.

Casa inteligentă Salus Controls  – Securitate

Controlul inteligent pentru casă te ajută să monitorizezi online sistemele de inginerie legate de căldură și să iei măsuri imediate în cazul în care elementele sunt defecte. De asemenea, poți controla întotdeauna corectitudinea și confortul sistemelor termice de acasă, dacă persoanele care locuiesc sunt vârstnici, personal de service, copii etc.

Dacă ești atent la termostatele de pe piață, vei observa imediat diferența fundamentală dintre acelea și termostatele pentru casa inteligentă Salus Controls. Aceasta pot fi încorporate în perete, există modele în diferite culori, au un aspect atractiv, control tactil și multe altele. Soluțiile de proiectare ale inginerilor Salus Controls vor satisface nevoile oricărui client.

0 Shares
You May Also Like