Bijuterii certificate

Alegeti bijuteriile certificate

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont atunci cand va alegeti bijuteriile, este ca acestea sa fie certificate.  La Royal Diamante veti gasi doar bijuterii certificate, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

Certificare IGI

Rapoartele IGI Diamond ofera o evaluare exacta a greutatii, taieturilor, culorii, claritatii si greutatii diamantelor, conform standardelor internationale stricte. Rapoartele IGI Diamond sunt emise pentru diamante de orice dimensiune; o diagrama grafica a caracteristicilor si o reprezentare grafica a proportiilor apar pe multe dintre documentele IGI.

Rapoartele IGI Diamond au diferite formate si prezentari, personalizate pentru a servi o gama larga de cereri de consum, si indiferent de format, fiecare raport IGI Diamond este emis in conformitate cu standardele internationale stricte si caracteristicile de securitate pentru care se cunoaste IGI.

Diamantele cu tratamente permanente sunt certificate cu astfel de tratamente remarcate in mod vizibil in sectiunea de comentarii a raportului. Rapoartele IGI Diamond nu sunt emise pentru diamante cu tratamente non-permanente.

Pietrele pretioase ar trebui sa schimbe mainile numai cand sunt insotite de un certificat care sa ateste calitatea. Indiferent de locatie sau piata, un autentic Raport de laborator IGI este limbajul comun al increderii in lumea gemologica.

Certificat de Diamant GIA

Diamantul GIA este un termen pe care il veti gasi atunci cand cumparati inelul de logodna. GIA este o organizatie independenta, nonprofit care desfasoara activitati de cercetare in bijuterii, educa profesionistii in bijuterii si stabileste standardele pentru determinarea calitatii diamantelor.

Una dintre functiile principale ale GIA este clasificarea diamantelor. S-ar putea sa fi auzit deja sau ati aflat despre calitatile diamantelor 4C: culoarea, claritatea , greutatea taiata si carate . GIA a creat acest standard, impreuna cu procedurile stiintifice pentru evaluarea fiecarui “C” si terminologia de clasificare folosita pentru a le descrie.

Nu, nu toate diamantele au fost clasificate de GIA. Desi acest lucru poate parea asa, avand in vedere cantitatea pura de diamante clasificate pe piata GIA. Acest volum este o dovada a bijuteriilor de incredere si a clientilor acestora in serviciile de clasificare precise si independente ale GIA.

Pentru a va asigura ca diamantele dvs. au fost clasificate de GIA, cereti sa vedeti raportul de clasificare GIA. In plus fata de evaluarea completa a 4C-urilor diamantului, raportul GIA contine un numar unic, care este, de asemenea, uneori inscriptionat pe braul diamantului. Puteti utiliza numarul raportului pentru a accesa baza de date globala de rapoarte globale GIA , GIA Report Check , pentru a verifica daca diamantul este GIA clasificat si pentru a vedea toate detaliile sale de clasificare.

Certificat AnchorCert

AnchorCert Gem Lab este un laborator independent de piatra pretioasa a carui examinare de clasificare si testare constata caracteristicile unui diamant si, mai presus de toate, verifica daca o piatra este naturala. AnchorCert Gem Lab Diamond Rapoarte ofera reasigurare a autenticitatii si calitatii unei piatre pretioase.

Un certificat independent de diamant adauga valoare reala diamantului tau. Indiferent daca sunteti un dealer de diamante, un comerciant de bijuterii sau un membru al publicului care intentioneaza sa faca o investitie semnificativa intr-o bijuterie, puteti avea incredere totala in AnchorCert Gem Lab Diamond Reports.

Asadar, acestea sunt certificarile pe care trebuie sa le aveti in vizor atunci cand vreti sa cumparati inele de logodna sau alte bijuterii cu pietre pretioase. Din fericire, la Royal Diamante, toate bijuteriile dispun de aceste certificari, deci calitatea lor este garantata.

0 Shares
You May Also Like