Accesorii telefoane mobile

Accesorii telefoane mobile

0 Shares
0
0
0

Nu cred ca mai exista o persoana care in clipa de fata sa nu detina un smartphone, ceea ce este firesc in anul 2019, cand suntem dependenti de telefoanele mobile.

Alegerea unui telefon mobil incepe sa fie o misiune din ce in ce mai dificila pentru fiecare dintre noi in conditiile in care in prezent se gasesc pe piata atat de multi producatori, si atat de multe modele de telefoane mobile.

Si cum acest lucru nu era de ajuns, acum pe langa telefoanele mobile mai trebuie sa ne indreptam atentia si spre cateva accesorii. Cele mai cautate accesorii telefoane sunt cele care le ofera protectie dispozitivelor, iar aici discutam mai intai de toate despre foliile de protectie pentru ecran, dar si despre huse smartphone.

Husa tip carcasa

Acesta este de departe cel mai popular tip de husa pentru smartphone-uri. Aceasta consta de obicei, intr-un capac care protejeaza spatele si partile laterale ale telefonului. Cu toate acestea, acesta husa ofera prea putin pentru afisajul din fata.

Adesea, protectia reala este destul de limitata. Cele mai multe cazuri de acest tip au mai mult degatura cu stilul si cu frumusetea decat cu protectia telefonului, desi exista versiuni robuste disponibile. De asemenea, unele sunt fabricate din plastic robust TPU, care ofera o protectie mai mare impotriva impactului, in timp ce altele sunt fabricate din silicon sau din cauciuc.

Carcasele au gauri taiate pentru diferite butoane de pe fiecare model de smartphone. Cu toate acestea, multe dintre cele mai ieftine pot fi necorespunzatoare, cu gaurile care nu sunt in concordanta cu butoanele. Tinand totusi cont de faptul ca acestea sunt cele mai ieftine huse smartphone de pe piata, ele sunt foarte apreciate.

Husa tip saculet

Deseori confectionata din piele sau din diferite alte materiale, husa este perfecta pentru ca telefonul se strecoara usor in interiorul sau. Variatiile pe aceasta categorie de accesorii telefoane au devenit foarte populare in ultimii ani, pentru ca spre aceste huse se orienteaza oameni care asculta muzica in timp ce muncesc si se joaca. Un astfel de accesoriu ii permite telefonului sa ramana stabil in buzunar sau geanta, in timp ce ofera acces la mufa pentru casti.

Desi unii considera ca aceste modele de huse smartphone sunt invechite, ele pot reprezenta cea mai buna solutie pentru protectia dispozitivelor.

Husa de tio Flip Cover

Acesta este un alt tip de husa smartphone foarte apreciat peste tot in lume. Initial, husele de acest gen erau confectionate din piele (reala sau falsa) sau panza, sau o combinatie a celor doua. Acestea se deschid si au telefonul intr-o parte si camera pentru carduri sau chitante in cealalta.

Asadar, acestea sunt in mare parte cele mai des intalnite tipuri de huse smartphone. In functie de telefonul ales si in functie de pretul acestor accesorii, fiecare isi poate indrepta atentia spre husa smartphone preferata.

Pe langa accesoriile de protectie, se mai pot gasi diferite alte accesorii smartphone care se pot dovedi a fi foare utile, precum incarcatoare smartphone portabile, selfie stick-uri sau diferite alte accesorii.

0 Shares
You May Also Like
Cum-poti-purta-o-brosa

Cum poti purta o brosa?

Cu totii iubim accesoriile, insa trebuie sa recunoastem faptul ca femeile sunt mai norocoase atunci cand vine vorba…