Asigurarea medicala privata – Investeste intr-un viitor sigur pentru familia sau angajatii din compania ta

Asigurarea medicala privata – Investeste intr-un viitor sigur pentru familia sau angajatii din compania ta

0 Shares
0
0
0

Este de la sine inteles de ce avem nevoie de o asigurare de sanatate, dar cati dintre noi cunoastem in concret beneficiile oferite de aceasta? Adesea, oamenii renunta la privilegiile asigurarii de sanatate, deoarece se adauga o cheltuiala in plus. Dar este aceasta o gandire sanatoasa?

Ajungem cu totii la varsta la care trebuie sa gandim in perspectiva, avand ca obiectiv principal sanatatea, cat mai atent ingrijita, iar evenimentul din ultimul an ne-a demonstrat ca o asigurare de sanatate ne garanteaza linistea deplina.

Atunci cand apare o problema de sanatate, incepem sa analizam cele mai bune solutii prin care sa ne tratam corespunzator: unde ne tratam, ce medic ne poate ajuta, de ce tratament avem nevoie, etc. Cand vine vorba de propria sanatate sau de sanatatea cuiva drag, banii sunt ultimul punct de pe lista de prioritati, deoarece suntem dispusi sa platim oricat pentru cele mai bune servicii medicale.

Optiunea de asigurare medicala privata iDoctor este alternativa care te asigura ca poti sa iti tratezi problemele personale de sanatate, precum si pe cele ale familiei, fara sa iti destabilizezi bugetul.

  1. Nu apelezi la imprumuturi pentru tratamente sau operatii costisitoare

Asigurarile de sanatate sunt o plasa auxiliara de siguranta si care ofera un acces rapid la banii necesari pentru tratamente in tara sau in strainatate atunci cand cautam ajutor medical privat.

Prin iDoctor ai posibilitatea sa beneficiezi de un pachet de asigurare complet prin care ai sansa la servicii medicale de top in Romania sau in orice tara din lume alegi sa te tratezi. Cu acest pachet de servicii medicale, clientii au posibilitatea de a beneficia de servicii si tratament in caz de boala cronica, precum si de recuperare medicala sau consultatii la psiholog.

  1. Te poti trata in tara sau in strainatate

Cu iDoctor te poti trata la orice clinica din Romania sau din orice alta tara doresti, 24/24, 7/7. Portofoliul ofera produse de sanatate de la asiguratorii internationali precum: AXA Health, Generali Health, Bupa sau Cigna. Produsele medicale pot fi personalizate pe nevoile specifice fiecarui client.

Afectiunile minore sunt adesea trecute cu vederea. Insa, in timp, acestea se pot agrava si afecteaza traiul persoanei bolnave, dar si pe cel al familiei. Pachetul iDoctor acopera costuri de la mic la mare: pentru investigatii medicale, analize de sange, RMN, spitalizare, interventii chirurgicale si chiar servicii de recuperare medicala si sedinte la psiholog.

  1. Ai grija si de sanatatea celor dragi

Cu iDoctor ai grija de sanatatea persoanelor apropiate. Pachetul ofera acoperire unei categorii largi de persoane, de la copii si pana la personalul firmei tale. Este un element care diferentiaza asigurarea iDcotor de alte pachete de sanatate de pe piata noastra. Evident, toate aceste persoane care beneficiaza de acoperire se pot tratata, isi pot face analize medicale sau investigatii, oriunde in Romania sau in strainatate.

  1. Asigurarea se incheie rapid si fara drumuri la birouri

Cred ca fiecare dintre noi am trecut prin experienta sederii la cozi interminabile pentru completarea formularelor. Evident, oricui ii displace sa faca drumuri, sa semneze acte la diverse sedii sau birouri. Insa acum, in era digitala, obtinerea politei de asigurare a devenit cel mai la indemana lucru.

Asigurarea medicala poate fi incheiata digital. Clientii pot comunica online cu orice consultant pentru a dobandi un pachet personalizat care sa acopere nevoile personale sau pe cele ale familiei.

Inainte de a lua vreo decizie, ia in calcul ca un cost de 4 lei pe zi pentru o polita obtinuta rapid prin mijloace online, asigura echilibrul financiar si linistea pe care le vei castiga in situatii care pot afecta sanatatea ta, a persoanelor din familie sau din compania ta. Recunoaste ca si tu cheltui zilnic cel putin 4 lei pe lucruri neesentiale pentru siguranta ta.

Daca aceasta suma modica este directionata catre o polita pentru sanatate, se poate transforma intr-o investitie pentru un viitor linistit.

0 Shares