Alege cea mai buna arbaleta pentru stilul tau!

0 Shares
0
0
0

Arbaletele se folosesc in zilele noastre pentru tir sportiv sau vanatoare. Desi in trecut erau arme letale si folosite in razboi, astazi au trecut la categoria de neletale si se utilizeaza doar de catre cei cu permis de arbaleta. Modelele pe care le poti gasi pe piata sunt multiple, iar daca este necesar sa alegi unul, trebuie sa tii cont de mai multi factori.

Alege cea mai buna arbaleta pentru stilul tau de la eArbalete si descopera varietatea de arme de vanatoare! Acestea sunt disponibile in mai multe modele si capacitati, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai experimentati in acest domeniu.

Inainte de a comanda o arbaleta, trebuie sa stii ca desi nu se incadreaza in categoria armelor letale, arbaleta poate fi foarte periculoase. In trecut, in Evul Mediu, arbaleta se folosea pentru a trage sageti a caror putere era de a strapunge chiar si cele mai groase armuri.

Aceasta arma a fost folosita pana in anul 1500, iar ulterior archebuza a inlocuit-o. In perioada respectiva se folosea pentru infruntarile cavalerilor, dar si astazi profesionistii in materie de vanatoare pot oferi un spectacol deosebit intr-o astfel de sesiune, manuind arbaleta cu usurinta. Daca esti la inceput in acest domeniu, trebuie sa fii insotit de o persoana experimentata.

Conform legislatiei, arbaleta nu este o arma letala, este o arma alba, ce poate pune in pericol sanatatea sau integritatea corporala a persoanelor din jur. Arbaleta poate fi achizitionata doar in cazul in care detii permis pentru aceasta arma de vanatoare. Pe site-ul e-arbalete.ro ai la dispozitie o multime de astfel de arme, pentru cei care sunt debutanti in acest domeniu, dar si pentru cei mai experimentati.

Alege cea mai buna arbaleta pentru stilul tau!

Modelele dintre care poti alege sunt in numar mare si uneori pare greu sa te decizi pe ce varianta vei merge. Totusi, pentru a alege o arbaleta care sa ti se potriveasca, trebuie sa tii cont de mai multi factori. In primul rand, este vorba despre incepatorii care au nevoie de o arbaleta clasica. Aceasta trebuie sa fie usor de manevrat si de intretinut, arma pe care o gasesti pe site. Aceasta are un design simplu si elegant, cu un arc, o sfoara si un mecanism de declansare.

Puterea arbaletelor este un alt criteriu foarte important, iar in cadrul magazinului online gasesti arbalete de mai multe capacitati. Puterea sa este cea care o face mai simplu sau mai dificil de manevrat.

Arbalete profesionale cu putere mare de tragere

Magazinul de arbalete profesionale e-Arbalete dispune de multiple modele special concepute pentru cei care vor sa ofere un adevarat show la vanatoare. Acestea sunt de ultima generatie, confectionate din elemente de inalta calitate, cu capacitati de tragere ce ajung la o precizie de pana la 50 de metri.

Speciale pentru cei care se pricep la vanatoare, arbaletele de acest tip se incadreaza atat la incepatori, cat si la profesionisti pentru o experienta mult mai placuta.

0 Shares